בלוגים של פייקונים דמים: בלוג קומאהה נגוויטן מוצלח דינא 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan הבלוג anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" מאקה חלמן ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

דינה מבלוגים בבלוג, כלומר, anjeun bakal diajar:

    Naha בלוגים בלוגים ieu? סקאדיק פרקאוויס דירקיורינג

    אירוע כורינג Rahasia Web אירוח Dedahkeun (WHSR) החל משנת 2008, זה לא היה זה עכשיו אתה רוצה לשפץ את הווידאו בבלוגים של כל הקשור לפרטים הקטנים של הקאוואטן. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat אירוח אתרים, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dine בלוגים משרד pikeun saha waé anu nyayogikeun בלוג רוטה anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anuakuarangan pangunaman.

    Halaman פרופיל pangarang problogger kuringHalaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring טרביטאן סקארה רוטין דינה סאג’ומלה סיטוס פיטוהו בלוגר anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian בלוג משנת 2020.

    בלוגים של תוכנה ואחר כך אוכלוסיים, WordPress.org, בחינם. תוספות תוספות של WordPress הן תוכנות מקצועיות חינם. Sareng aya sacara harfiah jutaan הדרכה בחינם pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). חיג’ינה ביאיה aub דינא ngamimitian הבלוג nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, בלוגים tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan מחשבים nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel בלוג sareng kéngingkeun ngajalankeun 20 פעמים בהן אתה יכול. Léngka anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun בלוג kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. המארח של Pilih wéב sareng nami domain anu saé
    2. תחום Nunjukkeun DNS אנו יכולים לארח אותו
    3. Wordang וורדפרס יכול לארח את כל הארגונים האחרונים (מתקין מכשיר זה).
    4. התחבר כניסה וורדפרס התחבר שוב ושוב לפרסם את כל ההוראות.
    5. סרנג … אטה סדאיה.

    הרמפ גאמפנג? אנג’ון הימר!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél בלוג anjeun nyalira.

    1. מארח Pilih wéב sareng nami domain anu saé

    בלוג Pikeun ngamimitian anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    דומיין anjeun mangrupikeun nami בלוג anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat character anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. דומיין anjeun ‘nyarios’ séma anjeun naon jinis בלוג anu aranjeunna kunjungan.

    אירוח wéב, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi בלוג anjeun – kecap, בלוג tma, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    דומיין נמי – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain Anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, רחף, sarta Domain.com aya sababaraha רושמים anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran תחום טינה מארח wéb anjeun. מארח Nug kusabab wéב anjeun nawiskeun תחום בחינם sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun פרוזהאן אירוח תחום מלאכותי תחום. Pribadi, Kuring nganggo שם צ’ייק pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; רשמי tapi תחום ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wannb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    אירוח Web – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    אירוח אתרים מקוון, אירוח אתרים המציעים את האירוח של ניוקוט..

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéב anu dibagi.

    דינה מארחת anu dibagikeun – Sanaos-sumber-sumber אירוח langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sjabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <5 $ לחודש להרשמה) sareng pangaweruh téisis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima factor pertimbangan:

    1. מהימנות – בלוג anjeun kedah stabil sareng sayogi באינטרנט 24 × 7.
    2. קאגנקנגן – Anjeun peryogi מארח anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng דירוג milarian.
    3. בדאה – אירוח סרנג <5 $ לחודש mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium din tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – המארח של פרובינציית Anjeun kedah (fit tambahan, שרת langkung seueur tanaga, sareng sajabana) בלוג סאקאהה anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Internt kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    אירוח בלוג אירוח

    1. אירוח InMotion

    הבלוג ngamimitian nganggo InMotion Hostingמארח את הבלוג ב- InMotion Hosting במחיר של $ 3.99 דולר לחודש.

    דימתנגן חלמן wéב: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan מארח אנרג’רן, Hostinger nawarkeun ton fitur אירוח פרימיום anu cocog pikeun בלוגר.

    3. SiteGround

    הבלוג ngamimitian nganggo SiteGroundSiteGround כולל 3.95 $ לחודש בלוג ההיג’י.

    טיפ טיפ: מארח Ngan kusabab wéב anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. דומיין Jalur DNS ka מארח wéב anjeun

    Salajengna, כברירת מחדל של קטלוג DNS של תחום נאמי (גודל הקובץ והתחושה של תחום שם אחרון # 1) השרת הנוכחי יכול להיות שרת (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun מערכת של Ngaran תחום שיכולה להיות dianggo pikeun ngarahkeun pangguna כל עוד אתה יכול להגדיר שרת IP IP. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" Rkaman DNS bakal nyandak alamat IP טינה wéב מארח kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    שרתי שמות מתחם Nunjukkeunקונטו: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion אירוח שמות שמות של GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet בלוג DNS anjeun di GoDaddy או Namecheap.

    3. Pasang WordPress קנה מארח wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian בלוגים nganggo וורדפרס anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-click. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    וורדפרס ידני Pamasangan

    דינה מבט gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC מקומי Anjeun.
    2. מסד נתונים חדש של שרת הוורדפרס של WordPress כאשר אתה רוצה לשנות, לשנות את הסיסמה MySQL anu boga sagala statusna או לשנות את זה..
    3. קובץ ngaganti ngaran wp-config-sample.php ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (פנקס רשימות) jeung eusian rinci databases anjeun.
    5. הקלד קובץ anu וורדפרס שלך באופן קבוע כעת שרת דינאמי של dipikahoyong.
    6. התחל בוורדפרס אינסטלציה Aksara חוסם את ה- wp-admin / install.php. לחץ על וורדפרס לנהל את כל התוצאות, לחץ כאן: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang וורדפרס ספריית המשנה של הבלוגים של סאבורנג, קונטונה, מידע נוסף בנושא: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    בלוגר Kaseueuran ayeuna henteu masang וורדפרס עבור מדריך למשתמש.

    Kalayan dukaungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (המארח את הקאנה המארח ככה וככה), פרוסות אינסטלציה לאורך פיסות טאראס טיאסה מדלל את הדיג’ין שלך על סאבאראהא לחץ על הבסיס.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras טורוטן Petunjuk Dummy-buktina – מערכת WordPress כל הזכויות שמורות ל 5 אנשים.

    מתקין אוטומטיס הוסטינגר וורדפרסקונטו: התחל להשתמש בוורדפרס וארספרס יכול לארח את הצורך בו אתה יכול לחלופין לחץ על אישור ההתקנה האוטומטית של Hostinger (החל מ- Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun מארח wéב anu béda tapi prosésna dasarna sami. ג’אדי אילה סאלמפאנג upami anjeun teu nganggo ieu מארח anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    נהה וורדפרס?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nya platform פלטפורמת הבלוגים pangsaéna pikeun newbies. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% בלוג ב- Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. גלובל, aya ampir 27 מיליון בלוג דיאלנקון דינה וורדפרס.

    4. Milarian Kaca Admin וורדפרס התחבר למערכת

    סקאלי נוסף על סיסמה של מערכת וורדפרס, כל עוד כתובות אתרים מחוברות כניסה באמצעות מנהל מערכת וורדפרס. דינה kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    התחבר לכתובת URL כניסה לאתר התחבר nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    דף הבית של הבלוגהעלה את כל הבלוגים של WordPress Gutenberg anyar.

    גירסאות וורדפרס חזרו על כל סוגים של 5.3.2 – כל עוד אתה צריך להשתמש בוורדפרס Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh קידוד. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, לחץ על ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun קנה לייאר טוליסן. לחץ על ‘Nilik’ פיקניקון nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (לאחר שחרור אחרון מאפה), לחץ על ‘Nyebarkeun’ על סליחה על פי גיאוס R.

    שלום! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: דירקטורי טמה וורדפרס

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress בחינם. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. דיבאאר טמה טמה וורדפרס

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan club טמה וורדפרס.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka club sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta club. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara מקצועיות sareng diropéa sacara teratur.

    טמה אלגמן, סטודיו פינט, אומן סרטה Téma aya tilu טמה WordPress club abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha club malah לספק ka industri hususna, מתווכים קייאניים atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar club temaדוגמא לטלמה אלגנית – דוגמה טובה ל- WordPress פרמיום 80, לחץ על הכפתור הדגמה של תוכנת הדגמה לסאבנהרן.

    didatangan: StudioPress.com. מחיר: 129.95 $ / טאה אטאווה 499.95 $ / hirupna

    אתה יכול להוסיף את WordPress pamaké, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. אוכלוסייה פופולרית כמו קריקטורה של ג’נסיס, קרנגה WordPress minimalis jeung SEO ידידותית לקידום אתרים סטודיאפרס.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. The Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59.99 $. Tema premium nu ngawengku kerangka בראשית, ngarugikeun 99 $ טיאפ. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    אומן טמה

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku אומן Téma.

    דיאאר דהוי: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi בלוג WordPress anjeun

    תוספים pikeun pagelaran בלוג anu langkung saé

    מטמון תוסף W3 וורדפרס סה

    Nalika ngeunaan optimer kinerja blog, W3 Total Cache jeung ביצועים סוויפט pilihan anu paling populér.

    תוספות דואה Prestasi anu sanés anu anjeun ogé kedah terang awan flare, Sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin בחינם anu disayogikeun ku perusahaan CDN, התלקחות בענן; הגדרת WP Super Cache דימembangkeun ku Donncha sareng Automattic, פרוסה ואנשיה יכולים להגן על WordPress ayeuna.

    תוסף מטמון mangrupikeun kedah dina dunya בלוגים מודלים – כל הזכויות שמורות לנגן קלנגן קלייאן שום קטינים לא חוקים kampampan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    בלוג Upami anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – עודכן EWWW מיטוב תמונות. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban Halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    דיאאר דהוי: SEO 101 פייבר בלוגר מונגגאראן

    תוסף pikeun blok גוטנברג

    בלוק גוטנברג בהתאמה אישית

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, בלוגר para ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. תוספים עם תוספות Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – שאלות נפוצות, שאלות ותשובות, פרופיל פנים, קרוסלה, לחץ לציוצים, לחסום GIF, סארנג סאבנה) קנה בלוג anjeun.

    ניתן לערום, בלוק פמונגקאס, סרטה CoBlocks תוסף איה טילו גוטנברג בלוק anu panggampangna sareng בחינם.

    באב 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newblog ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa focus anu utami.

    Sumuhun, בלוג ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, resep של pangémutan, atanapi kritik buku. מפרסם ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih בלוגים אקולוגיים anu leres?

    Pikeun milari בלוגים אקולוגיים anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. Kabutuhan eusian

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", Eta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    קונטו: בלוג ג’ינה, מחבקת את sampurna, Museurkeun di nulungan אמהות מגדלות ילדים kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    התחל לנגן bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi ירוק-עד)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hare. קונטונה, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé focus dina leuwih hiji topik umum, קייאנינג "motong ujung tren média sosial" אטאווה "aktip gambar éta batu". קארה אנו, upami fad ragrag kaluar tina אופנה, בלוג anjeun bisa kénéh nyimpen hiji תצפית keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    בלוג anjeun kedah di a אקולוגי anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju בלוג pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha בלוג ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju בלוג énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi בלוג אינדיבידואלית anjeun?

    kuring הפוך את SpyFu, אם כי אני משלם לכל קליק, ושווה את הערכת הכוונה לטינה אקולוגית. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka גוגל אדוורדס, kedah aya artos anu bakal dilakukeun din widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - הופעה אולרגהקונטו מס ‘1: סטטיסטיקת Ieu iklan pikeun produsén הלבשה אולרהגה (פיקניק מריק כוונה של אדידס אאידאס ניו באלאנס טאפי לאוטיק). parusahaan ieu belanja leuwih ti $ 100,000 bulan dina AdWords nurutkeun ספייפו.אקולוגי מס '3 - IT panyadia solusi - פאסר גלובלי, עכשיו אורנג anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. איה 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran ב- 3,846 konci בגוגל na מוציא 60,000 דולר לכל בולאן.קונטו מס ‘2: Ieu סטטיסטיקה פרסומת pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di אקולוגית ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan ב- konci 3,846 בגוגל לא הוציאו 60,000 דולר לכל בולאן.

    דיאאר דהוי: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. בלוג של Paca Ku

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1,000 צפיות בדף anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha בלוג anu pohara specialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti יום 1 יום 1000,000 חלמן.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Et beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina אקולוגי אנג’ון, ג’יני eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dine média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab ציבור מיליטרי patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan מילת מפתח pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina אקולוגית Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" משחק גאוס euweuh נאמי.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar בלוגר anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    בנטואן דינה פסטה בטוויטר. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan דילין עלון. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. תוצרת Maranéhanana מוצרים, הפוך לסניפים Tumbu Maranéhanana, Nguamajukeun Tumbu Maranéhanana dine média sosial anjeun bari eté tag. Salaku kasempetan pikeun לגייס בלוגר datangna up, בלוגר ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. בלוג Pastikeun anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababahaha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    כל הזכויות שמורות ל parantos ngalaman di luhur, בלוג anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa לקופץ המוקפץ לחץ כאן. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep din situs anjeun.

    Ieu naon anuun tiasa lakukeun pikeun nyieun בלוג anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun בלוג anjeun nganggo כותרת, כותרות משנה, נקודת כדור, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. גופן Kelet nganggo anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. בלוג Ngomentaran

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – Biasana kusabab jalma nyedot your nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, koméntar בלוג mangrupikeun Method kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postan anjeun nyalira anu nambihan niléy קאנה פוז אסלינה sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. פלטפורמה ש&א

    פורום sareng platform Q&Mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina אקולוגי anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sab). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan code .htaccess, anjeun tiasa nyerat הדרכה sareng ngirimkeun קנה בלוג anjeun – maka, dina bagian Q&סיטוס, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka בלוג anjeun kéngingkeun קודו lengkep הדגמה של sareng. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup din mamatahan aranjeunna andé nalika waktuna sumping.

    פלטפורמת ווטסאן דינה ש&אנא באנג ‘באנגו, קורא את ניארנקון

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platform Q&Umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – תוכנית upami anjeun penerbit anu ngajual buku.
    • Tripadvisor – בלוגר קנגגו perjalanan

    דיאאר דהוי: Milarian seueur cara pikeun להרוויח רווחים מבלוג אחרון מאקה קווין מולדון סטודי קאסו דינאג’י בלוגים BloggingTips.com קנגגו 60,000 $.

    Bab 7. Nganggo Alat בלוגים בחינם

    Sanaos alat בחינם sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado פרידה keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. טוב טוהה, סרטה קורינג היינג אנג’ון קאסקססאן דינא לאלמפהאן בלוגים אנג’ון.

    טוליסן

    • תאריך יעד Saatos נו – בודק דקדוק sareng סגנון.
    • דקדוק – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • אפליקציית המינגווי – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – אלט נוליס חינם גנגואן.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    גמבר נגדיט

    • פוטור – עדיט sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, פוסטר, אולמן, jsb.
    • קנבה – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • Desain Wizard – Jieun gambar anu cukup חופשי משחק חופשי sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – קובץ קובץ Ngurangan .jpeg.
    • PNG ליוטיק – קובץ Ngurangan ukuran .png.
    • סקיץ ‘- גמבר קטטני של Nyandak.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – באסטאוגן בסיסי של Alat nyiptakeun.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – מחולל favicon Pangalusna.

    תמונה & גמבאר בורסה חינם

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • קובץ Morgule – Langkung ti 350,000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • בורסה סאהאם – situs diréktori gambar sareng poto חינם anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR איקון חינם – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    רוג’וקאן & פאנאליטי

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi בחינם.
    • ספר העובדות העולמי – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – טוליסאן bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknology.
    • שיווק שרפה – Laporan pamasaran בחינם.
    • פאב סחר – Majalah חינם, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed טרנד – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan creativeif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun אימייל alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    מדיה סוסיאל, פמארסן & קידום אתרים

    • מנהל האתר של בינג Alat – Alat diagnostic bébas Bing urang.
    • מנהל האתר Alat Google – Alat אבחון על גוגל.
    • ngiringan – גבעול משתין על אנחיון
    • SEO Majestic – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa link profile situs (CF / TF) gancang.
    • מפרץ קליבת – כל אחד בשיווק, מכירות & פלטפורמת שירות
    • סריקה של בודק עמוד – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • ציוץ Dek – Mange sababaraha לפי טוויטר שלך הואי דסבור.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng משפיע דינה jaringan média sosial utama.
    • לוח תגים – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – פלטפורמה חדשה של פלטפורמה של מדיה סוסיאלית גאמפנג.

    ניתוחי רשת & Produktivitas

    • גוגל אנליטיקס – סטטיסטיקה wéב בחינם.
    • Matomo – גוגל אנליטיקס.
    • YouTube Analytics – סטטיסטיקות של קבצי YouTube YouTube.
    • Statistik WP – בלוג Bandingkeun WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • רחוב prosés – פרוזות sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • מבחן קלורהאן – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT מטריקס – Uji halam sareng ngalacak kacepetan חלמן וויב דינה דטיל.

    Patarosan בלוגים sering ditanyakeun

    1. הבלוג של Sabaraha kanggo ngamimitian?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na web host sahandapeun $ 100 ש”ח (כמעט 10 $ שווה). Biaya ieu dumasar kana בלוג anu nyalira (nganggo WordPress). תאריך ביקורת בינוני נוסף: $ 15 תחום נאומי דומיין. Com מחיר כולל $ 60 עמלת קנגו טאונלית.

    2. בלוגר קומאהה דיבייאר?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu תוכנית anu ditawarkeun ku perusahan atanapi janapi.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – פרמיה Nusjual eusi (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – דמל פפן
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. הבלוג Kumaha ngamimitian haratis?

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. בלוג Pikeun nyieun בחינם, כל הזכויות שמורות לחתוך על ידי חדש דפטאר sareng anjeun tiasa מימי nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta בלוג פלטפורמה בחינם?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. איה sababaraha פלטפורמת sareng קרוגית בבלוגים בחינם:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – בלוג התחום של נגאר anjeun katingalina janten תת-דומיין sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun בלוג anjeun
    – Biasana, פלטפורמה bébas ngabatesan kasempetan pikeun מונטיזינג בלוג anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (סיסמאאהו anu kuring parantos katutup your pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan בלוג בחינם, בלוג בקומקארים בבלוג anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. בלוג Pikeun nyieun בחינם, כל הזכויות שמורות לחתוך על ידי חדש דפטאר sareng anjeun tiasa מימי nyebarkeun kontén anjeun.

    טאפי, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • בלוג התחום של נגאר anjeun katingalina janten תת-דומיין sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun בלוג anjeun
    • Biasana, פלטפורמה bébas ngawatesan kasempetan pikeun מונטיזציה מבלוג אחרון

    Layar direbut tina פרסום וורדפרס פרסום Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map