קארה נוליס פרסם בלוג Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

Pancen angel eling sampeyan duwe blog kanggo njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing njero sampeyan bisa dadi banget kanggo nulis פרסוםan בלוג לשיר bisa dingerteni para pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, Ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

Wis ana, שירה מופרזת, כובש על Pirang-Pirang ing Uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nanging לשיר ngarahake aku menehi פרסוםan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis הודעה בלוג sing luar biasa?

אינגיסור איקי ana dhaptar אסטרטגי לשיר ביסה ditrapake קנגו sampeyan nalika kabeh karya tumrap אוסאה בלוגים ב urip sampeyan.

1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu ער

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise 1 PM aku njaluk serangan kuatir לשיר entheng utawa nglawan moyo sing depresi, nganti 5 PM, dadi saya ora ana gunane. Dadi, aku kerja ing enjing lan, yen aku isih duwe tugas blog, aku bakal nindakake ing wayahah כאב, nanging sawise 5 PM.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energy lan nalika aran luwih aktif lan creative. איקי פנקן בנגר קנגגו קבה, ננגינג לוהווה penting nalika sampeyan ngatasi wektu sing angel utawa sampeyan lara.

Menulis nalika sampeyan actif, positif lan energik lan nggunakake wektu kurang ngendhokke, סרט נונטון לשיר apik lan waras.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Pangeling: גאווה ריבה weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa jam apa sing wis ana weker sing dibangun. Minangka אלטרנטיבה, ana layanan מקוון חינם לשיר ngidini sampeyan nglakoni, קאיה onlineclock.net ו MetaClock.

2. טוליס sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

טוליס, banjur lunga mlaku-mlaku

טינימבנג דיפקסה סופאיה טטפ דיינגוני אינג’ה סמפייאן סואן ריבה, נגוראנגי ווקטו נוליס סמפייאן נגנטי אורה לואיה סאקה סיג’י אוטווה רונג רנגה מנגאנג סאנגה מנגה סאנגה מנגה סאנגה מנגה מלנג אודהרה סגרה.

Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan mental. יין סמפיין duwe מחשב נייד ו minangka דינה לשיר anget, sampeyan ביסה nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman מקומי utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane sing angel sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane sing mbutuhake pitulung sampeyan liwat konten sing diasilake.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Teknik Pomodoro: נגור ווקטו nulis nganggo alat iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. דרך מס ‘1 של דלנג סרן לאן.
  • ריפוי גמבאר: טען את Pixabay lan nelusuri gambar alam, kembang utawa wit, anak kirik, planet, utawa bayi. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. בלוגרים של טאקון ing jaringan kanggo pitulung

אג’ה לונגה ווה. Takon karo jaringan בלוג לאורך – yaiku, para blogger sing sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog in wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis פרסוםan tamu, menhi jeneng sing apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Njupuk apa-apa sing cocog sing bisa ditawarake, amarga prioritas sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energy nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Jaringan MyBlogU: Situs iki ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger liyane kanggo nulis konten sing menarik, sumber.
  • קומוניטס קינגדג’אנה: דוגמא ביסא מקהה ובא בקרתן בקירמאן מכחיש אנגוטה קומוניטאס לאן פסן פרבידי קנגו חדש וווואנקארה דוא”ל singkat babagan topik לשיר sampeyan umumake.
  • HAYATI: Mbantu wartawan and blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. מאקה פדומן סאדורונג סאמפיין נגירים פיטקונאן.
  • MyBlogGuest lan BloggerLinkUp: Iki minangka komunitas בלוגים tamu sing bisa ngajak penulis בלוג kanggo nulis tamu kanggo בלוג sampeyan. Dadi spesifik babagan apa sing digoleki lan tetep komunikasi.

4. “Singidaken” בבלוגים antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, nanging sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni בלוג nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing din, טלוויזיה קאיה אומה אוטווה. Iku bakal mbantu sampeyan terus blog tanpa mikir babagan blogging banget.

Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi בחינם, ing swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • דפטר אפה שרים קודו דילקוני: טוליס דפטאר טוגאס רומאה טנגגה לאן ברנג-ברנג ליאן, banjur golek panggonan sing bisa digunakake kanggo nulis; contone, ין sampeyan duwe kunjungan רופא שיניים לשיר dijadwal kanggo dine kuwi, sampeyan bisa njupuk מחברת מחשב נייד utawa bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana kamar טונגגו. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online kanggo nggarap / tugas kaya טודואיסט ואן HiTask.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan אורה apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan אורה dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane אורה cocog.

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan sing diabaikan nalika nggawe הגהה dhewe. (Kanca apik apik ora nggawe sampeyan aran ala!)

קנקה sampeyan אורה kudu dadi panulis, nanging וונג לשיר ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Alat pambiyantu בחינם: ין סמפיין אורה דו קנקה לשיר ביסה דיפרצ’איה, סאמפיינה ביסה ננגונאקייק דקדוקית, פולנית Myyryting lan (מועדף על שינוי צבע) בעורך המינגוויי.

6. Coba sawetara latihan nulis sing beda יין sampeyan diblokir

Nggawe latihan kanggo nyisihake pemblokiran penulis!

אקארה שרה קגט, בלוג טוגות שירה מיתרים utawa wektu לשיר מלאך ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penis.

Saran paling apik ing kasus iki yaiku nulis. איקי ביסה uga אורה קוקוג, ננגה אורה ana cara liya לשיר Ora dikunci kajaba sampeyan nindakake פרקרה לשיר dirasakake sampeyan אורה ביסה nindakake.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing פרסוםan sampeyan.

קאיה לשיר את חכמת הדקריטקייק סורונגינג בקירים איקי, aku nulis iki liwat serangan kuatir lan depresi לשיר entheng. Wiwitane durung diwaca lan angel banget amarga אורה ביסה luwih focus marang sing maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

בלוגר,

אינג’ו אנג’ל אלינגה קיטה מינאנגקה בלוגרית nalika ngadhepi kuatir utawa depresi utawa penyakit …

Dumadakan, aku ngomong קארו קאנקה, לשיר בלוגר liyane ing layar לשיר ngadhepi masalah לשיר padha aku ngadhepi sapunika.

Iku entuk aku ing zona, tembung mlayu metu saka pikirane liwat מקלדת וגם aku nangis mebebasake luh.

Aku entuk לא נתקע.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • גנרטור סאקה לטיאן נוליס אקאק: סמפייאן ביסה נוגונאקייק לטיהאן קאסבוט קנגגו נגילאנגי פמבוקיראן אוטווה נינגירקירא קקראסאן לא באלי מניאנג אלירן נוליס.
  • 20 פוסט פוסט בלוג nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake in macem-macem kahanan lan miturut pesen לשיר פינגקין דיקים menyang לשיר מאקה. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator ide blog 15 iki.

7. ין ניובה קבה לאן אורה ביסה דיגונאקייק … איו לונגה

Tundha publikasi saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati ין kiriman tamu utawa Kirim kolaborasi.

יין sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – קירימאן רינגקס, ש&א, וווואנקרה. Ing tembung liyane, tulis konten sing bisa cepet metu tanpa kelangan kualitas.

Asile yaiku בלוג sampeyan bakal njaga minat para pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah sing luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

ין סמפייאן זה דיונדהאן פמבקה digunakake קנגו נדלנג קירימן אין דינא טרטמטו, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kanggo konten menarik.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • עורכי קלנדר קנגגו וורדפרס: Plugin iki bakal mbantu sampeyan gawe jadwal lan ngatur jadwal maneh tanpa mundhut momentum in irama penerbitan.

Yen wis השתפרה על הבלוג של karo tugas לאורך, STOP

טוליס cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu kanggo ndeleng apa sampeyan wis nate ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. פיקראן לאן מתעורר סמפיין קודו גולק imbangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

Sampeyan bisa njupuk din mati יין sampeyan seneng, nanging malah mung wayah טורו לשיר nonton סרט bakal mbantu.

הבלוגר של קריין אפה לייין קופ?

Amarga cara kanggo nggawe blogging ing kahanan sing angel orra mung cara, aku takon sawetara blogger kanggo nuduhake אסטרטגי nanggulangi karo aku.

כריסטופר ג’אן בניטס באלי נינג אקאר מוטיבזין קנגגו בלוג ואן קריין בלוגים נגדיני וונג קנגו סינגל בייב סנג לאן וונג ing urip:

כריסטופרAku mung menyang papan sing seneng. Aku mikir babagan sing nggawe aku seneng – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe בלוג.

Iki dhewe uga angel digoleki, nanging mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku אוra mung minangka blogger nanging uga minangka wong.

לואי לוק מתעורר ער ערה שרה אורא סבאן פקרז’ה סנגה קבבאסן לאן האק istimewa לשיר פאדהה קארו בלוגר ליין קריין בלוג ביסא דדי וואל לשיר סמפורנה סאקה קבה סיסאאהן אי urip:

לואי לוקAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek sing paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebanan sing sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanging isih ana siji sing sampeyan ora bakal nra bakal

החיים.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, באלי menyang lapangan minangka perkara pungkasan לשיר pengin sampeyan pikirake.

אפה שרה dakkarepake nalika nandhang susah?

Aku mikir kabeh proyek liyane sing metu ana ing ngendi וונג-וונג פנקן "dipeksa" digarap dening para bos, colega, lan tanggung jawab.

אורה ana uwal ana ing kana.

וונג אורה מונג ביסה נונדה אפה ווה שרה קודו דילקוני סייסטרה דינא ליאן.
פאדהא קודו באלי מניאנג נגרפ אפה וואי.

אני אוהב את הקופינג אמארגה ביסה מילה ביסניס גאיה אוריפ לאן סאלח ז’יג’ינינג טוגאס אוטמה יאיקו קנתי באסיר קירימן הבלוג anyar.

יין aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "מקסה" dhewe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah לשיר paling apik lan bisa focus marang apa sing kudu aku lakoni.

Aku miwiti nulis lan terus focus nganti rampung.

אפה sampeyan ngerti apa sing kedadeyan?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa sing paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu לשיר מלאך, mikirake ין ביסה לולו.

Nylametake לשיר סמפורנה:
Sampeyan bisa nggawe karya השתולל בתוספת sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Doyan Wilfred nemoni kekuwatan ing dheweke bocah lan nindakake aktivitas santai:

דויאן וילפרדNalika aku ngatasi kaping pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku sing biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging לשיר anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake ערה.

Liyane saka [sing], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwit jero ati sing dipilih saka kanca-kanca.

דייוויד לאונרדט לוהה מילה nulis nganti ngeculake banyu udan ing omah:

דייוויד לאונרדטסיסיה מחלחל מלאך קנגו פוקוס. Nalika sampeyan nggarap omah, ana בורח ין kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake basis sing kerep banget lan אורה bisa diprediksi.

אורה אנה שרה bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling din kanggo ערה dhewe; ין aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan sing luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mung kanggo owah-owahan sesawangan (לשיר bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong לשיר ראדה kurang).

פיליפ טרנר מתעדף בלוגים של טוגות:

פיליפ טרנרתעדוף Aku ngatasi kanthi. אנה uga sawetara tugas לשיר bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Yen aku duwe tugas kanggo nindakake luwih saka siji blog, banjur aku עדיפות בלוג לשיר luwih penting kanggo aku. לשיר מלאך חיוור ייאיקו יין אקו אתה מתייחס לבלוג קנגו נוליס לשיר butuh kreativitas. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

כריסטופר נגאנדיקה:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan יין aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara לשיר bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. קונטון, ין אקו אורה ביס נוליס אמארגה אקו פינגין מניאנג Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit ונגלנגי wektu in situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

לואי נגנדיקה:

Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine אורה קבבה):

  • אג’ה mikir babagan לשיר kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Waca kiriman בלוג liya babagan topik לשיר bisa uga disenengi.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep אדוה סאקה מחשב. (לוקו: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • דוא”ל Wangsulan utawa komentar, komentar [ing] kiriman wong liya, tulisen sing ora ana gandhengane karo tugas sing sejatine.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) אסטרטגי / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, לואי נמבהייק ין קנגו נג’אב פיטקונאן דהוויקה ביסה "njaluk irama nulis". גאמפנג קרונגו, לואי!

דגיאן נגאנדיקה:

Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. מפלצת ננגית iki ala iki nuli endhas. יוטה ‘מה אם’ wiwit mudhun sampeyan.

"Apa yen aku diadili"

"Apa yen wong mikir aku iki wong bodho"

"לשיר kepengin ngrungokake aku"

"אקו אורה חייבת אפה-אפה"

Mangkene sing aku lakoni. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong sing dakgayuh kanggo mbantu. Aku ngelingake וונג liya sing butuh pitulungku. סאפה aku nolak dheweke?

Sampeyan bisa nindakake iki uga. Sampeyan kudu nindakake iki.

סאנג פראבו דאוד נגאנדיקה:

Pertahanan paling apik minangka pelanggaran apik. לפשט את gagasan kanggo dina udan. קובץ Sijine קובץ Excel. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, outawa gawe posting in WordPress kanggo saben gagasan. ין סמפיין אורה דיווי גאגסאן, ין פנקנה אנא, סמפיין ביסה לאורךונג מונג יאנג בנק גאגסאן לאן ביסא מלבו.

פרסם איקאה דיבנגון רעיון אודן. Dadi iki iki lan iki.

Mulai saiki. זרם Jalanake פייסבוק utawa stream Google Plus utawa stream Twitter. Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar sing penting sing wis ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "האם אתה יכול להוסיף את הבלוג שלך? Apa analogi apa iki nggawe? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman sing dakkandhakake babagan iki? "

אורה אנא גגסאן שרה בקוראנג. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake in wayah כאב ing din udan.

פיליפוס ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine קארה לשיר את ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa sing bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis המכריע 4.30. Aku ora mriksa אימייל utawa apa wae, aku mung focus ing פוטונגן sing dak tulis.

Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan אתה טוגאס חדש בלוג? אפה Panjenengan nangani strategi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map