קנאפה סמפייאן ביסה פנאוואראן ססי לטהיאן חינם קנגו נג’סעט דירי מינאנגקה פנגוואסה

miturut Business Insider, ing 2012, ana luwih saka setengah milyar situs web. קנתי סיטוס ווב לשיר akeh, kepiye sampeyan nyetel kepenginan sampeyan saka kabeh wong ing niche sampeyan?


Sampeyan bisa uga wis krungu manawa sampeyan kudu netepake sampeyan minangka panguwasa. Sampeyan pengin dadi wong sing dienggo wong nalika kepengin ngerti babagan industri sampeyan. Ujug-ujug, ין sampeyan katon minangka panguwasa nyata ing lapangan sampeyan, mula luwih gampang adol layanan utawa produk sampeyan.

Nanging, kepiye sampeyan entuk panguwasa kasebut? סמפיאן אורה מונג ביסא נמבה ג’והול "גורו" קנגו ג’נג סמפיין. Ana sawetara perkara liyane sing kudu dilakoni ין sampeyan pengin katon minangka ahli timbal ing lapangan sampeyan.

סאלח סיג’י קארה לשיר פאלקינג apik kanggo nyetel dhewe saka pamilik situs web liyane yaiku kanthi menehi latihan חינם menyang pengunjung situs. Mutorut nuduhake kawruh sampeyan karo wong liya, sampeyan bakal nuduhake wong-wong mau mung sepira sampeyan ngerti babagan topik sampeyan sing dipilih.

הקלד את ססי לאטיחן

Ana sawetara macem-macem jinis latihan sing bisa ditawakake pengunjung situs. Mung priksa manawa sampeyan wi ngerti kabeh medium sadurunge ngatasi. אורה קוקאפ קנגגו נגרטי סיגארה לונגאפ babagan פיננסיאלי ביסניס מונג קנגגו נדלנג קקילאקאן וובינר לשיר פרטמה לאן נגובונג אמארגה סמפייאן אורה ביסה נגרטי קריין תוסף לאן נגובול קארו וונג-וונג לשיר נונגגו קנגו נגרוקוקיאן סראן פאקאר.

סמינרים מקוונים

סרטון סטרימינג של מונגינר וובינר. Pengunjung sampeyan sinau saka sampeyan ing wektu nyata. Webinar פלטפורמת Akeh nggawe kothak obrolan ing sisih ngendi siswa bisa njaluk pitakonan, supaya sampeyan bisa njawab kanthi wigati. וובינארים נאוואקake rasa ing קאמר konferensi קארו וונג, nanging sampeyan bisa nuduhake kawruh karo mahasiswa in China, liyane ing AS lan katelu ing Spanyol kabeh bebarengan.

Sanajan sampeyan bisa nemokake layanan חינם kanggo nggunakake, sampeyan bisa uga luwih apik karo salah sawijining layanan לשיר דיבייאר אינגו. Dheweke gampang banget kanggo mbukak lan mbukak, menehi dhukungan lan tutorial kanggo mbantu sampeyan ing dalan lan menehi tampilan professional lan rumangsa יין sampeyan אוורה bakal metu saka platform בחינם. סוואטארה שר את luahih ramah pangguna kalebu:

  • סמינרים מקוונים OnAir: Nyedhiyani kamar kanggo nganti 25 pamiarsa ing saderengipun עלות של 19.97 דולר לסמינר מקוון. Sampeyan bisa nganyarke kanggo ngidini luwih akeh pengunjung lan mbayar webinar nalika sampeyan pindhah. פלטפורמה uga nawakake kemampuan kanggo monetisasi וובינר, מיתוג pribadi ולא אינטגרציה קארו panyedhiya דוא”ל שיווק kaya MailChimp lan GetResponse.
  • AnyMeeting: פלטפורמה iki menehi pilihan kanggo לשיר nganggo anggaran sing kenceng kanggo nggunakake ruangan webinar kanthi בחינם, ין sampeyan ngidini nggawe iklan. Yen sampeyan pengin ruangan tanpa iklan pihak katelu, sampeyan kudu mbayar $ 17.99 מחיר סיטונאי pamiarsa 25. Sawetara fitur sing digandhengake karo AnyMeeting הנוסח הקאלובו רשום khusus, kemampuan kanggo nuduhake file, video lan rincan lian.

Ana pirang-pirang platform liyane sing ana. Saben dweewe duif tarif deweewe adhedhasar jumlah pamiarso lan macem-macem fitur. Gunakake uji coba בחינם kanggo nemokake endi sing paling cocog kanggo sampeyan lan kabutuhan situs web.

סמינרים מקוונים

Konferensi Panggilan-ing

Pilihan liyane kanggo mbayar latihan yaiku telpon tradisional ing טלפון konferensi. Minangka בונוס ditambahake, sampeyan bisa ngrekam omongan lan pitakonan sakteruse banjur nggunakake podcast kanggo terus nggayuh pengunjung situs. Podcast uga bisa diunggah menyang iTunes ו- Google Play kanggo nambah jangkauan sampeyan.

Sawetara layanan Konperensi קורא אנטארן:

  • Panggilan ועידות חינם: Situs iki ngidini sampeyan חופשי חופשי. Sampeyan bisa dadi tuan rumah nganti panelpon 1,000 sekaligus. Setel telpon konferensi sampeyan ing wayah awan utawa wengi nalika layanan kasebut nganggo 24 / 7. Mung nelpon menyang nomer sing wis ditemtokake, gunakake pin kanggo nyetel dhewe minangka host lan miwiti lan mungkasi ngrekam kanthi sawetara tombolyan telp. יין sampeyan rencana arep takon, sampeyan pengin milih מנחה kanggo ngidini pangguna supaya chime ing wektu sing cocog. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sampeyan pengin kakehan gangguan sajrone rembugan sing wis dijadwal.
  • UberConference: Iki minangka platform pangguna konferencesi חינם tanpa wates kanggo nganti 10 sing dijaluk. שיחות ועידה בחינם uga ngijini sampeyan kanggo nggabungake טלפון konferensi karo media sosial. Sampeyan bisa nyetel grup supaya bisu, נגדיני מפטפטים גרוב ואנרגם פנגגילן. ין סמפיין פינגין נגדיני לוווה וונגנג "קאמר", sampeyan bisa nganyarke menyang salah siji saka paket sing luwih gedhe.

גמבאר און ליין

סנאנג’אן וונג אונגה נאקונאקה ריינגאן מפטפטים באינטרנט קאיא שרים את זה בעיניי 1990 לשנת 2000, זה ana wektu lan papan קנגו וונג-וונג מאו. קונטון, ין sampeyan lagi nyedhiyakake sesi latihan nalika awan, pangguna bisa kerja lan ora bisa menehi komentar kanthi banter. Nanging, bisa gampang ngakses ruangan ngobrol lan chime ing obrolan.

צ’אט קאמר uga panggonan sing becik kanggo ketemu ין sampeyan duwe pranala menyang bareng. Sawetara obrolan מקוון חינם לשיר bisa digabungake menyang situs sampeyan kalebu:

  • RumbleTalk: האינטרנט של Perangkat lunak iki digabung karo situs. הקובץ Sampaan uga bisa nambah, הקובץ שמע או העלה קנגגו דיבאגי. Rekam transkrip kanggo bareng karo wong liya ing wayah wengi.
  • Barc: ביליק משוחח עם איקיי גאמפנג זה דיאמאה מניוס סיטוס באינטרנט panjenengan. Pangguna bakal kudu ngundhuh ekstensi cepet, nanging bakal bisa melu ing sembarang kamar צ’ט Barc ing sembarang situs web in saindhenging Internet. Saiki, Barc ריצה ליאט רונג יוטה אוברולאן קאמר. פלטפורמה banget prasaja. חבר את הטקסט lan gulung munggah.

פורום

הפורום של אתר האינטרנט של סיטוס תוסף מקיאיאן לקאיינג לתוספות לאינטרנט Nebah BBForum לוח פיקוח על האינטרנט. פורום נאקייק kesempatan kanggo nuduhake kawruh sampeyan lan סופאיה וונג ביסה קרימה luwih sajrone pirang-pirang wulan lan taun sing diterusake kanthi pitakonan, input lan komentar tambahan.

Kanggo ngeset dhewe minangka wewenang liwat פורמט איקי, mesthine sing paling apik kanggo nindakake loro perkara. Kaping pisanan, moderat komentar. ין אורה, pesaing sampeyan bisa nggunakake פורום sampeyan kanggo netepake manawa minangka wewenang. Kapindho, sampeyan kudu ngerti luwih saka pengunjung situs. ין סמפיין אורה, קודפיין סאמפיין סנוו לאן טאקון נגאנטי סמפייאן דו סוקו ליאיין קנגו נאווקייק סאקה פנגלמבנה לשיר פאלינג פינטר.

עצה טמבאהן קנגו רשות Bangunan באינטרנט

Sawise sampeyan milih בינוני sampeyan, wiwiti wewenang nganggo טיפים tambahan iki:

  • סינו קאוורו שרה אורה אנא סינג ליאה.
  • מרנג קריטה pribadi babagan industri sampeyan.
  • אהלי וווואנקרה ing bidang terkait.
  • פודקאסט של סוזן ו transkrip מפטפט menyang פרופיל גוגל kanggo nambah otoritas מחבר.
  • Nggabungake sesi latihan karo media sosial. Ngumumke, nuduhake pranala menyang rekaman, ציוץ מידע babagan sesi.

Panguwasa bangunan mudhun kanggo nggawe kepercayaan antarane sampeyan lan pengunjung situs. דהווה קודו ngerti manawa bisa dipercaya sampeyan kanggo menehi informasi לשיר tepat babagan topik לשיר diwenehake. Pilih lapangan לשיר sampeyan kenal ing njero ruangan banjur coba kanthi cepet kanggo mbantu wong liya sinau babagan kabeh mau, supaya bisa nuduhake semangat sampeyan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map