Tre mënyra të thjeshta për të krijuar një वेबसाइट: उधेजेस फिलस्टार हाप पस हप्पी

Krijimi i një faqe interneti është super e lehtë në 2020.


Ju nuk keni pse të jeni një teknik geek dhe as një प्रोग्राम.

निदकिनी मेटोडेन ई दुहुर। झगिध प्लेटफार्म ई दुहुरा। परदोर्नि मिजेट ई दुहुरा। टीश जेश 100% gjobë करें.

काम पसुर न्होहुरी ज़ीर në zhvillimin e web-it kur kam filluar biznesin tim online në 2004। Unë nuk punësova një zhvillues të uebit niëmbëdhjetë vjet më vonë। ढे अन बररा मेर.

Sot – ne kemi mjete inovative të zhvillimit dhe platforma më të mira të publikimit të uebit.

त्री म्यर्रा त् थजेश् प्त त्री बृज न्जिक दोष इंटरनेटि:

गजीतष्टु लेक्सोनी – एमी आई डोमेन prr Dummies.

2- Blej një वेब होस्टिंग

एक वेब होस्ट është një kompjuter i madh (aka, server) që ruan faqet e internetit tuaj। Disa kompani gjigande – si Amazon, IBM dhe FB, posedojnë dhe menaxhojnë serverat e टायर në इंटरनेट; bizneset e tjera thjesht marrin me qira of andruesit e टायर nga një ofru hosting (që është shumë më i lirë dhe më i lehtë).

शीनम: हकीनी केत हम आपके जेनी ड्यूक ज़गेदहुर नज्दे नदरेतूस ते फ़ाक़ पाइर क्रियारु फ़क़न तुअज़ ().

वेबसाइट मेजबानी

Disa shërbime mikpritëse miqësore për të parë.

वेब होस्टरेजिस्टिस्ट्रोहू वीरजेटजेट
A2 होस्टिंग$ 4.90 / मोवेब होस्ट i shpejtë, i riu miqësor.
Bluehost$ 3.95 / मोImमिमी आई लिरए आई रेजगिस्टिमिट, आई रियू मिस्कॉर.
यजमान बादल$ 8.95 / मोÇmim i arsyeshëm, सर्वर i besueshëm.
HostPapa$ 3.36 / मोEko-miqësore होस्ट वेब, zbritje ekskluzive.
InMotion होस्टिंग$ 3.49 / मोImमिमी आई लिरए आई रेजिस्टेस्मिट, सर्वरि आई बेसुश.
SiteGround$ 5.95 / मोIndustria # 1 लाइव चैट mbështetje, वेब होस्ट të ngurta.

FTC प्रकटीकरण

WHSR të marrë tarifat e referimit nga disa prej kompanive të përmendura në këtë artikull। दुहेन शुमे पेरेपजेके दहे पैर पेरे तेरि क्रुबजतजे त डोबिशमे सी कोजो – mbështetja juaj vlerësohet pumë.

Sapo të keni emrin e domain dhe web hosting në ing, është koha që të rrokullisni mëngët dhe të filloni të krijoni!

Metoda # 1: Krijimi i një faqe interneti nga e para

आफ़्तेसी देहे म्जेते त् ara क्रकुरा

 • नॉवलेज: फंकसिमीनी थेलर i kompjuterit dhe internetit; HTML, CSS dhe PHP (jo i detyrueshëm, por më mirë nëse njihniazaz)
 • उपकरण: वर्डप्रेस, joomladhe Drupal

Një CMS ose nëë sistem për Menaxhimin e Përmbajtjes është ndërtuar në mënyrë taktike që i përttatet fillestarëve të ditës së parë nërë për zhvillues।.

Është një aplikacion softuerik që e bën të lehtë krijimin dhe menaxhimin e përmbajtjeve në internet। शुमिका ई टायर जने त् हपुरा धे ति लरि पेरे त’उरदोर.

Nëse dini bazat e HTML, CSS ose PHP, është e dobishme për ju। Nuk është një problem i madh nëse nuk e dini, sepse këto platforma janë shumë सहज। Këtu janë tri zgjedhje të lira të platformave CMS që ju mund të zgjidhni sipas nevojës tuaj.

कराहसिमे तैं शपजता

karakteristikaWordPressjoomlaDrupal
Kostoमुफ़्तमुफ़्तमुफ़्त
Përdorim311,682 मिलियन26,474 मिलीयन31,216 मिलियन
तमत पा पेजे4000 +1,000 +2,000 +
प्लगइन्स फाल्स45,000 +7000 +34,000 +

rekuizitë

 • Shumë fleksibël dhe i përshtatshëm
 • लेहटे पेरे त’र पडोरूर,
 • टोना të burimeve të të mësuarit,
 • Komunitet i shkëlqyeshëm dhe mbështetje

मेसोने माई टेपेर

 • न फ्लैसिम पियर ड्यूक नादर्टुअर नज ब्लॉग ब्लोग ई पैरा ड्यूक पर्डोरूर वर्डप्रेस एनटी केटी यूडेज.
 • Ju mund ta provoni këtë CMS për falas në WordPress.comOse shkarkoni CMSga WordPress.org.
 • Shihni një listë të Faqet e internetit 30 भयानक që जने मुंडसुअर नैनो वर्डप्रेस.
 • Për ata që jë të gatshëm të hidhen, këtu janë kompanitë më të mira të WordPress që ne rekomandojmë.
 • फ़ैक टी क्रियुजारा ड्यूक पेर्डोरूर वर्डप्रेस: ​​फोर्ब्स, टेक क्रंच, सोनी

जूमला

Joomla është e ngjashme me WordPress në shumë mënyra। Është gjithashtu e lehtë për t’u përdorur, e lehtë për t’u instaluar dhe lehtë mund të zgjerohet me nzhmën e Modveekuivalenti i वर्डप्रेस प्लगइन्स। Si rezultat, kjo është alternativa e dytë më e mirë për fillestestët.

मेगाजेटे, फिलस्टारट मुंड टी जेन जेन माई फ्रिक्वेसर पियर टी एक्सेलपोरुआर जूमला पर्क श्रैक टीआई टीआर ऑप्सिएन्वे र डिसोजिसियन। Përveç menuë së majtë, ekziston edhe një meny në shiritin e sipërm të sipërm mbi "लोगन ई पैनलिट टी कन्ट्रोलिट". Për të shmangur konfuzionin, mos harroni se disa nga artikujt në menunë e majtë dhe të sipërme të barit janë t ng ngashme, duke përfshirë "Përmbajtje", "Përdorues" DHE "Zgjerime".

अष्टु सी वर्डप्रेस, जुमला का दिस स्टाइल धे शब्लोना क्वे श्पज्ट मुंड टी ‘जपिन फेकस सुज नज पमजे टी वी वेकैंटे। पोर nga tre tre sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, Joomla ofron zgjidhjen më të lehtë kur është fjj për krijimin e një rrjeti social। मी प्लेटफा सी ईज़ीसोशल डीह जोमोसिअल, जू जेनी वीटेम डिना मिनुटा लार्ग न्गा फकजा जुज ई इन्टरनेट शुमे टीआर आरजेटीव सोशल.

ब्रेंडा सिस्टेमिट जुमला। ब्रेंडा सिस्टेमिट जुमला.

विपक्ष

 • मोदुलेट जने त् वशतिरा प र तु र वजतुर
 • मेसम सीएमएस – जो अक् ई लेहटे सा वर्डप्रेस, जो अक् इ अवंउकर सा द्रुपाल

rekuizitë

 • लेहेटे पेरे टी मरूसर
 • पोर्टाली i ndihmës së madhe
 • Përditësimet पूर्णांक në mënyrë të përsosur
 • Më shumë opsione të ndërtuara

मैं शूमा जानकारी

 • शारकोनी धी प्रोवोनी ड्रुपाल फलस केटू.
 • फ़ाक़ टी कुरुजारा ड्यूक पेर्डोरूर ड्रुपल: टेस्ला, वार्नर ब्रोस टीएच धन्ना, यूनिवर्सिटेटि आई ओक्सफ़ोर्डिट

Hap pas hapi procesin e krijimit të faqes duke përdorur वर्डप्रेस

Për këtë metodë, ne do të përdorim WordPress si shembullin tonë। Tani duhet të keni tashmë dhe një emër डोमेन të regjistruar.

हापि 1: गजेनी इंस्टाल्यूसीन वर्डप्रेस एन पैनलिन तुज टी वेब होस्टिंग

Shërbimet e Web hosting zakonisht paraqesin një instalues ​​të shpejtë për instalimin e WordPress dhe platformave të tjera të përbashkkta.

Pra, hyni në llogarinë tuaj të web hosting dhe gjeni instaluesin që keni। इमरत ए पोपुलरिज़ुअर क़े दुहे तेर करकोनी जने सॉफ्टेकुलस, क्विकइन्स्टॉल, ऑस फैंटास्टिको.

Disa ofrues hosting (shembull: SiteGround) përdorni instaluesit e integruar në pultin e përdoruesit të टायर (ekrani që shihni menjherher pas hyrjes në cPanel)। Në këtë rast, thjesht përpiquni të gjeni titullin që përfshin "वर्डप्रेस".

शेमबुल: पनेली i kontrollit cPanel për SiteGround.

Hapi 2: इंस्टालो वर्डप्रेस përmes instaluesit

सॉफ्टेकुलस është instaluesi më i popullarizuar i auto dhe është i paraqitur në cPanel। क्या करें कलोज përmes instalimit përmes सॉफ्टक्यूलस। Instaluesit e tjerë janë shumë të njëjtë.

Kliko सॉफ्टेकुलस धी पातज कलिकोनी mbi ‘इंस्टाल’ mbi WordPress për të fillu.

Instalimi i WordPress për të krijuar faqen tuaj te internetit

किट्टू वेजेन पजेसा ई.

कोनफिगुरिमी मैं पंजे

कोनफिगुरो ओप्सियानेट सी एन वाई वीजिम, लेन फेस्सा टी तजेरा एन कोनफिगुरमिन ई परजगेदहुर (डो टी जीजीजीडीएचश एम वी वॉन) धी के क्लिको इंस्टालिमिन.

 • प्रोतोकोली: दुहेत ते वंगोसनी एनसे डोनी टी इंस्टालोनी http: // ose http: // www। vari i URL-së Çfarëdo që zgjidhni, nuk do të शिहनी शुम ndryshime। नगा kndndështrimi teknik, http: // www। është më mirë në Aspektin e fleksibilitetit dhe menaxhimit të cookiteve। Vini re se nëse keni një certifikatë SSL të vlefshme dhe dëshironi të instaloni WordPress në të, thjesht zgjidhni https në të http.
 • डोमेन: Zgjidhni fushën në të cilën dëshironi të instaloni faqen e internetit.
 • Drejtoria: Specifikoni se ku dëshironi të instaloni faqen WordPress। Nëse dëshironi ta instaloni në URL-në tuaj rrënjësore (p.sh: http://www.yourwebsite.com/), mbajeni bosh। Nëse dëshironi atë në një nën-URL (उदा: http://www.yourwebsite.com/myblog/), स्पेसिकोनी डीरेकोटोरियमिन एन फ्यूश.
 • Llogaria e Administrit: Vendos emrin e përdoruesit, fjalëkalimin dhe emailin që do të përdorësh për të hyrë në faqen tëne të WordPress.

Nëse keni pasur sukses në hapat e fundit, është bërë mirë। फ़ाक़ा जुज़ ए इन्टरनेट është e gjallë!

तनि हिंनि न फेकें तुज वर्डप्रेस। फ़ाक़ा ई आइडिकिमिटट टी फैक्सेस टेंडे डो टी सीट सी डब्ल्यूपी-लॉगिन। एफपी ड्यूक ज़्वारिटुर URL-në ई फ़ेक्स क़े वेन्गोसुर.

हापि ३: इन्स्टालोनी një temë dhe disa shtojca të rëndësishme

टेजेट्रा, दुहे टीट इंस्टालोनी एनजीई टेम्पे शेट्जाकैट ई कारुकारा। Shikoni në aën e majtë të पैनलिट तुज टी वर्डप्रेस-इट.

का टन टी टेम्पे तेरा लिरा टी गटशमे एन डिस्पोजियन एन डी डर्कटोरिन वर्डप्रेस.

Për të parë këto tema të लीरा, शकोनी ते ‘पामजा> temat> Shto të ri ‘, kërkoni temën që i plotëson kërkesat tuaja dhe kliko butonin e instalimit.

Drejtoria e temave वर्डप्रेसDrejtoria e temave वर्डप्रेस.

गजीतस्तु मुंड टी इंस्टालोनी टेम्पा टी पैले एसटीई त्रेगा नगा सेक्सीओनी ‘नार्को टेम्पो’। Për të paguar, tema profesionale të dizajnuara, WordPress, unë ju rekomandoj Elegant Temat (për kodin efikas dhe hartat e bukura ë frontit).

Prr shtojcat, shfletoni "Shtesat> Shto të ri".

केरोकोनी दे इंस्टालोनी शेट्जाकैट क्यू जु जुवोविजेन वेटम। 3 श्ट्जकैट ई पार्टिसि गजीथात्तु मुंड टी इंस्टालोहेन नगा सेक्सीओनी ‘नार्को प्लगिन’.

लिस्ट ई वर्डप्रेस प्लगइनलिस्ट ई वर्डप्रेस प्लगइन.

Këtu dua të sugjeroj disa plugins të rëndësishëm të lirë। Kërkoni me emrat e टायर nire direktorinë e plugins WordPress për t’i gjetur ato। विनी री क्यू इंस्टालिमी आई वेटम एनजीई प्लगइन एनजी सेकिला कैटेगोरी इश्तिया ई माजफुटेश.

 • Për SEO: Yoast SEO, të gjitha në një SEO Pack
 • Për Sigurinë: iThemes Security, Wordfence Security
 • Prr Statistikat e Faqes: Jetpack nga WordPress.com, Google Analytics
 • Prr krijimin e formës: फॉर्म ई कोनकटिट 7
 • Për Performancën: W3 कुल कैश, WP सुपर कैश

Për आइडिटेटिन ई फ़ाकस सुज, ड़े ड़े दोहे टी क्रिजोनी डायका एडे न्से पर्डोर्नी एनजीटी टेरी श्किल्क्लेश। Ka një टन gjeneratorësh të mrekullueshëm të logove, përreth, por do t’i hidhja një sy Logaster। अता जान जा न्जी मेरा पन्ना, पोर çka është e shkëlqyeshme është që ato ofrojnë çmime të nivevve। Kjo do të thotë që thjesht mund të paguani atë që ju nevojitet – thjesht një logo të formatit në internet, ose madje mund tëjjjroroi për një komplet të markës, i cili përfërfshr.

आफ़्तेसी देहे म्जेते त् ara क्रकुरा

 • नॉवलेज: फंकसिमीनी थेलर i kompjuterit dhe internetit
 • उपकरण: Wix dhe Weebly

Ndërtuesit e sitit e kanë bërë të lehtë dhe të menjëhershëm krijimin e një faqe në इंटरनेट। Pa njohuri të gjuhëve në internet, dikush mund të nisë faqen e tij të plotë me një funksion brenda pak minutash। Ata ofrojnë ndërtuesit e faqes në इंटरनेट ड्रैग करें & ड्रॉप टी सिलाट kërkojnë njohuri शून्य për kodim.

का shumë ndërtues të faqeve të shpërndara në इंटरनेट – दिशा mbuluar 26 ndërtues të faqes së lirë në këtë blogostost; por jo të gjithë mund t’i plotësojnë nevojat.

Tre të mëposhtmet janë ndërtuesit më të biseduar dhe potencialë të internetit që mund të përdorni.

Wix

Përdorimi i Wix për të bërë një faqe interneti

Wix është një nga ndërtuesit më të lehtë të faqes në treg që përmban 500 + टेम्पलेट्स të përshtatur plotësishshit në kategoritë e ndryshme। प्र, është shumë e sigurt se do të gjeni atë që ju përtttet.

Ata po ofrojnë një redaktues fleksibël të faqes në इंटरनेट ड्रैग करें & ड्रॉप क्यू është gjithmonë i dukshëm mbi përmbajtjen। जू मुंड टी त्रिकनी नज आर्टिकुल नगा लिस्ट देहे ता हिधनी कुदो एन फाकन ई इन्टरनेट पियर टी त्तुर। आईटम सेंड आई डूक्सिह्म एन टी टी मुंड टी ज़ेवेंडोसेट red रेडाकटेट.

ई वीटमजा पेंगेस është se ka reklama në ing në planin Wix फालसा। जू मुंड ता हक्नी अते ड्यूक ई prrmirësuar at n n planin ई टायर कॉम्बो, आई सिलि जू कथेन न न्यूनतम $ 12 / मूज.

गजीतशु लेक्सोनी – Në thellësi Weebly shqyrtim.

हाप पस्स हापि प्रोसीसिन ई क्रजिमिट टी फैक्स ड्यूक पर्डोरूर विक्स

हापी 1: रेजिस्ट्रोहु पेर विक्स

क्रिजो një llogari në Wix.com.

का प्लेन प्रीमियम 5 dhe प्लान फाल्स 1 (çmimet shkojnë nga $ 0 – $ 24.50 / mo)। Ju do të shihni opsionet e përmirësimit pas krijimit të një faqeje me sukses.

शिकोनी ग्रह विक्स डीह çmimet këtu.

रेजीस्टीमी विक्सफक्जा ई हिरजेस वि विक्स.

Unk rekomandoj Wix योजना bazë t paguar – कॉम्बो। Wix कॉम्बो प्लान ($ 8.50 / मो) prrmban një emër të lirë डोमेन, më shumë burime CPU, dhe asnjë reklama Wix.

हापि २: झगिध न्ज् शब्लोन

Wix do t’ju pyesë se si dëshironi të krijoni një faqe interneti। Mënyra më e shpejtë që ata sugjerojnë është Wix ADI (कृत्रिम डिजाइन इंटेलिजेंस), e cila nuk është shumë e frytstme në fund.

Kështu që unë do të ecin me pak më shumë, por mënyra më e mirë, ndërtuesi i faqes!

Do të shihni se ka shabllona të kategorizuara nën etiketime të ndrynme। शफलेटोनी केटेगोरिने तुज त् अर्धशमे द् झग्जिधनी अते क्यू जु रसित.

Pas gjetjes së një विषय Wix që ju pëlqen, klikoni ‘edit’ për të vazhduar.

Redaktimi i një faqe në WixButoni "संपादित करें" shfaqet kur ju rri pezull miun për një temë.

हापी 3: हार्टोनी फोकेन तुज ड्यूक पर्डोरुर विक्स वेबसाइट बिल्डर

पास पाक çasteve, do të futesh direkt në ndërtuesin e टायर सहज ज्ञान युक्त të faqes.

हर्टिमी आई एनजीई फेक इंटरनेटि është i thjeshtë। Ju do të shihni mjete të ndryshme në të majtën dhe aën e djathtë të ekranit tuaj। Gjithashtu, kliko kudo në faqen e internetit për të redaktuar bllokun ose ta zhvendosë në një सत्यापित tjetër.

एलीमेंट विक्सएनड्रॉन एलीमेंट ई वेबफेक्स टुज ड्यूक पोडोरोर एडिटरिन विक्स ड्रैग-एंड ड्रॉप.

हापि ४: पबल्कोनी फोकेन ई इंटरनेटिट

Kur të goditni butonin e publikimit, do t’ju kërkohet nëse doni një nëndomain फलास ose një domen të plotë। Është थिरजा रस.

पाक मी शूमे, जंक टी रे रेकोमांडुआरा.

शकोनी ने ‘विक्स डैशबोर्ड टूज> मेनक्सहोनी ढे रेडकटोनि फेकन "dhe konfiguroni SEO, Favicon, सामाजिक dhe Përditësimet sipas nevojterts.

कोंफिगुरिमी आई विक्सकोनफिगुरोनी फोकेन तुज विक्स.

Dhe sapo të kryeni këto cilësime themelore – faqja juaj e internetit është e gatshme.

Pyetjet e bëra më shpesh për të bërë një faqe në internet

सि ई क्रिजोनि न्जे फकी इंटरनेटि फलास?

Ekzistojnë dy mënyra kryesore për të krijuar një faqe interneti falas – përdorimi free web hosting si 000Webhost ose a platformë e nddrtimit të faq në internet si Wix, e cila ofron një plan falas.

A shshë फलास krijuesi i faqes GoDaddy?

GoDaddy ka plane të ndërtuara rreth krijuesit të Saj në इंटरनेट që fillojnë nga 10 $ / muaj। लेकोनी ऋषिकिन टन इन hollësishëm të GoDaddy për të mësuar më shumë.

Cili është krijuesi më i lehtë i faqeve në इंटरनेट për fillerartt?

urë ndërtuesit e faqeve të internetit jë të lehta për t’u përdorur për fillestarët। Për nga natyra e टायर, krijuesit e faqeve në इंटरनेट jaë në shënjestër të përdoruesve jo-teknikë të tru dro ofrojnë shumë ndihmë। Kjo shkon nga ndërfaqet miqësore për përdoruesit deri tek modelet e para-ndërtuara.

Nga filloj kur ndërtoj një faqe në इंटरनेट?

Par se të filloni edhe ndërtimin e faqes tuaj, është njësoj si duke filluar një ब्लॉग, gjëja e parë që duhet të adoniohet është qëllimi juaj। Ajo që dëshironi të jetë ose të arrihet në faqen tuaj, mund të luajë një rol të rëndësishëm në hariminimin dhe zhvillimin e saj.

Sa kohë duhet për të kodifikuar një faqe në इंटरनेट?

कोहा ई नीवोज्मे पीर तोर कोदिफिकुअर नज फेक एन इन्टरनेट वेर्गा नग कोम्प्लेक्सिटेटि आई सज। सा më shumë të keni nevojë për sa i përket karakteristikave dhe dizajnit, aq më gjatë do të zgjasë। उबफैकेट ई थजेश्टा स्टेटिक मुंड टी कोदीफिकोहेन ब्रेंडा पैक ऑरश, एनडीआरएएसएए फेकट माई टीएच मिडेधा डे कोमप्लेसे मुंड टी ज़गजसिन डिसा मुज.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map