Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan wis nindakake קבה קנתי בנר: Sampeyan wir entuk berita utama, sampeyan is nyedhiyani sawetara visual gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu in saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa Mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) לשיר duweni potensi bisa nyimpen בלוג לשיר paling apik sing bisa nyedhaki in kabeh pemirsa פוטנציאל.

לשיר siji iku אירוח אתרים apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka פייסבוק utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – Utawa paling ora mesthine. ין אורה, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. טינגקאט מקפיץ טמפה סמפנית. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – דלנג פרוסאהן המארח את סמפיין.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi מולטימדיה, ngurangi kualitas lan resolusi grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, לשיר paling akeh perusahaan המארח את gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa אירוח אתרים?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa wis tau kepingin weruh apa sing mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep אירוח אתרים Uga:

אירוח אירוח באינטרנט מינאנגקה ג’יניס אירוח אירוח באינטרנט לשיר אנשים פרטיים וארגון ארגוני לשיר את האתר הזה. מארח אינטרנט לשיר שרת perusahaan לשיר שרת מרווחי nyedhiyani לשיר dipungini utawa disewakake מכחיש את הקליטים, uga nyedhiyakake על ידי האינטרנט, הטיית נתונים על פי נתונים.

Iku sing ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan המארח את האינטרנט nyedhiyakake. Apa sing nggawe siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan sing padha, קנאפה אורה מונג מילה lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan sing ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

אפה נאדקאקה אפל ווב באגוס?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan אירוח באינטרנט sing apik, lan sawetara sing ora apik.

Kita nemtokake אורה supaya apik minangka sing nyedhiyakake akses server alon sing ngganggu העברת נתונים. איקו לשיר luwih akeh tinimbang konten sing ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa שר לשיר אלון utawa dibanjiri utawa לשיר kemampuan מטמון DNS לשיר sub-par.

אירוח אתרים perusahaan paling apik yaiku sing menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo לשיר Gampang Kanggo Nganggo (UI)

פאנל ממשק המשתמש בודק את קוד הקוקאפ אינטואיסי קנגו פאנגגונה סופראיי ביסא נובהאווה ונאמן דומיין ממלכת התחום, גאווה ג’אדוואל גאווה סיטוס, ויינטל יישומי כניסה וורדפרס לא משנה את גאמפנג.

קונטו:

WebHostFace של לוח המחוונים – שרת mriksa panggunaan, תחום natur, כניסה למגזינים ותיקים. Rincian liyane: סקור את WebHostFace.

2. דיז’מין סיטוס קספפטאן

מארח אינטרנט לשיר ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah לשיר bisa diukur.

Tanpa כווי, disiapake kanggo sawetara obrolan לשיר banget אורה nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak סיטוס sampeyan dhewe lan חישוקים sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

קונטו:

A2Hosting nawakake 20x kaca לשיר luwih cepet ing תוכנית טורבו. Rincian liyane: ביקורת A2Hosting.

3. אמינות

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampynan pengin milih perusahaan אירוח שרת באקל njamin sampeyan שרת מונגה 99.9%.

Gulung ing uptime dening mung setengah persen (לשיר 0.05%) bisa nerjemahake רונג דינא קבבה השבתה saben taun.

Pinten pinten בלוג panjenengan sedanten? האינטרנט המקוון של Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya קנגגו.

קונטו:

Pilih kanthi wicaksana – Gawe comentar lan pangguna saran kanggo nggunakake data wektu munggah. Gambar ing ngisor iki yaiku data wektu munggah XMUMX – 2013 אירוח InMotion אירוח.

* Click kanggo nggedhekake gambar.

יולי 2016: 99.95%

הרגש uptime 072016

מרט 2016: 99.99%

רגש - 201603

פברואר 2016: 99.97%

אירוח הרגש בפברואר 2016 uptime

ספטולו 2015: 99.83%

uptime ספטמבר

אוגוסט 2015: 100%

אירוח ב- InMotion איראן קנגו uptime יולי / אגוסטוס 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

מרץ 2015: 100%

זמן uptime של אירוח InMotion

אפריל 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - אפריל 2014)

מרץ 2014: 99.99%

אירוח של Skor Uptime InMotion (לייר 30 דינה, פברואר - מרט 2014)

דצמבר 2013: 100%

רגש vps uptime דצמבר

Temokake מידע נוסף בנושא מידע על כל סקירת InMotion אירוח Pendhaftaran.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

אנה אהה סיטוס מטו שרה נגיסי פרימיום קנגגו לייאנן שרה פנגגונה אוארה בקאל נגונאקייק. Perusahaan אירוח לשיר apik nyedhiyakake מבנה reregan lan njlentrehake apa לשיר sampeyan gunakake kanggo. פאדהה uga nyedhiyakake, rencana תמחור תפילה לשיר nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. מכירת ניסור ליסמן

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? אפה שרה diwenehake קאיה סבר? ריבה של אפה לשיר להתפשט? מלאח לוויה, ין סמפיין לוווה סנגנג ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan אירוח perusahaan בסיס duaw kahruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? אפה נציגות duwe pengetahuan סחרונה קבה גאריס, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban sing béda karo pitakonan לשיר פאדהה סאקה לימנג חזרות לשיר beda?

אירוח אתרים Perusahaan לשיר apik diwenehake, kzedhiya 24/7, לאן דו טים fungsional, לשיר dilatih kanthi seragam לשיר bisa nangani kabeh masalah ולא menehi solusi לשיר konsisten.

קונטו:

SiteGround Gambar nuduhake sistem obrolan בשידור חי. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (מידע על מידע פרטי).

אפה באמת משנה?

חוקי קיטה קבה קראונגו פאנגנדיקן:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, דיוקן אירוח luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan מארח את sing murah (utawa בחינם!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; סוואטארה, ing tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan אירוח בהשתתפות awon metu ana sawetara Tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing ora ngerti apa sing דיבוטוהייק. תגית rega cilik אוורה kudu tegese produk utawa layanan מרתף טאואר-מנוואר.

Sawetara perusahaan מארח את anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi ריבה kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat petat באינטרנט (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – Kadhangkala luwih). שרת פדה אונגאני קאסבוט קנתי לאנגקה-לאנגקהה טכנולוגיה. קארה פאלקינג apik kanggo mangerteni ין panyedhiya אירוח אתרים nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. אירוח אתרים של חברת Riset בטלפון בכל מקום אחר ואקה קריין סבן פרוסאהאן sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

דגלים אדומים עם חברות אירוח תקציביות

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo host murah. סוואטארה איקי אורה קודו נגיווה שירה אורא אפיק, ננגה ביסה נגאווה קינערה סיטוס.

שדרוגי תוכנה שרים את אורה פרלו

Perusahaan מארח לשיר asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi sing mbokmenawa ora perlu.

עומס יתר על השרת

ין sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kepepatan alon, utawa gangguan sing gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan יהיה akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

כתובות IP ברשימה שחורה

ין פרוסאהן מארח ספאמאים של ביזניס קארו אקאה, סיטוס סמפייאן ביסה ננדאנג סנגסארה בסינגארה IP לשיר חכמה בדיקנג בפירנג-פיראנג ויליאה.

מסד נתונים MySQL Akses מוגבל

Sembarang host sing nawakake מזיין לוח 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

ביאיה דידליקקה

סוואטארה פרוסאהאן מארחת את נאווארייק דיסקון ג’רו טאון קפסיאן בנג’ור מנטינג סמפיין קאנתי תריף סינג אורה סופן. בנג’ור ין סמפייאן ניובה מבטאלקה, דהווקה ביסא ניאנדת סמפיאן קנתי ביאיה פמבאטאלן סינג גדה. Apa tugasmu lan ngerti apa sing bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"דדי, קריין aku milih tuan rumah tengen?"

הבלוגר של קנגגו אואר –

  • קודו של Sampeyan tansah miwiti karo המארח את הטונג’נגקאו של סינגפור (goleki sing apik ing kene).
  • יין sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting לשיר kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. איקי וויליה ​​נגנדי סמפיין קודו nglampahi dhuwit.
  • Penyedia אירוח באינטרנט sampeyan דודו panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investasi sampeyan (saiki).

הבלוגר של קנגגו שר את “אה פינגלמיין” –

בלוג Sanalika sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (פרקיראן קאסר – קונקונגן יוניק 1,000 סאב דינא), וקטו קנגו נימבנג שדרוג שדרוג קנגו קימנאן לשיר luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan memori ing בלוג בהיקף של 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang אירוח VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah munggah karo uptime בלוג lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya רובוט Uptime, Bitcatcha, Lan Pingdom.

קו אינגיסור

פרוסאהאן המארח לשיר tepat minangka unsur penting kanggo הצלחה בלוג sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

אורה קבאח מארח תקציב אינטרנט חדשני-תת-שכב לדיוואן, ננגינג קודפית sampeyan tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Ulasan שלילי

ביקורת Wiwit kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ofra tansah perwakilan sing padha karo layanan אירוח אתרים.

פרוסאהאן מארח את הגבולות של בקאל tansah duwe sawetara pelanggan sing ora seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan אורה bisa nyenakeake kabeh wong." וונג Cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku קארה לשיר paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me