Reregan og Dalan Disponsori

Salah sawijining strategi yaiku tekjuöflunar blogg sampeyan syngja nyumbang paling apik nyiptakake kiriman syngja disponsori kanggo merek syngja bisa digunakake. Nalika er áhrifamikill áhrifamaður, kayata Snjallar stúlkur og MassiveSway, ný sampeyan karo kesempatan sampeyan nduweni. Apa yen sampeyan pengin nggarap perusahaan syngja cocog karo sess nanging ora menehi kesempatan liwat kemitraan syngja wis ana?


Minggu iki, aku duwe kesempatan kanggo wawancara pakar bloggari Claudia Krusch TrendyLatina.com babagan kasta vörumerki. Dheweke wis kerja minangka panyipta konten en influencer karo akeh jeneng merek utama, kayata Michael Kors og Direktur perusahaan manajemen media sosial Pakaryan Sosial. Filsafat Claudia? "Aku percaya kanthi jujur, kerja keras kanggo entuk dhuwit."

Nggabungake Wawancara Merek karo Claudia Krusch

Hæ Claudia, matur nuwun kanggo sampeyan dine iki. Saran apa sampeyan bisa menehi kanggo bloggarar syngja pengin merek syngja durung dilakoni?

Claudia:

Menyang, utawa luwih apik, bareng karo blogger liyane, sawijining merek diwiwiti sadurunge sampeyan ngrambah. Sampeyan kudu nggawe straum fjölmiðla sosial sing dikarepake. Merk saiki nggoleki 2 kanggo 3 sasi in aliran media sosial. Paling ora sebulan sadurunge nyedhak merek, sampeyan kudu miwiti nransfer isi sing for disinkronake karo merek uga minangka tindakake. Aja mung nuduhake kanthi acak. Nggawe strategi media sosial banjur isi isi organik syngja nggantosi sampeyan.

Coba golek merek sing arep ngasilake dhuwit, dudu barang sing anyar, supaya bisa dadi gaya urip organik. Sawise sampeyan is nyetel strategi sampeyan, tekan metu merek in media social. Þú getur líka notað Twitter á Twitter. Banjur, Aku pitutur marang wong-wong mau yen aku arep ngirim wong media kit lan ngrembug perkumpulan. Yen ora ngetutake sampeyan, komentar ing feed kasebut. Aku ora nate "Ora" nganti saiki ing pitching!

Akeh bloggari ora yakin carane ngganti rega lan bisa diganti karo salah siji produk murah utawa biaya sing kurang. Saran apa sampeyan bisa menehi?

Claudia:

Sampeyan kudu ngurmati dhewe! Iki kerja – sampeyan ora nindakake mau sih. Sampeyan kudu ngedongkrak kekuatan sampeyan. Contone, líka með Instagram, supaya akeh karya saya saiki ing medium. Þú munt syngja Padha Kaya Aku Kanggo Karya Disponsori, syngja Nupuk Luwih Akeh Wektu Lan Gaweyan Kanggo Aku Saka Media Sosial, syngja Dadi Kekuatanku.

Saliyane, jen sampeyan er siap ngrangkep lan ngirim Kit fjölmiðla, menehi 2 utawa 3 hugsanleg bloggari möguleiki liyane enan opsi apa syngja bakal sampeyan lakokake kanggo wong-wong mau. Þú getur líka tekið þátt í fjölmiðlum um félagslega fjölbreytta bloggfærslu. Merek kaya þú þarft að gera þetta og taka kanggo wong-wong fyrirfram. Yen sampeyan nyetel kampanye, ég er að nota gampang kanggo nampa nada sampeyan.

Uga menehi pilihan sampeyan ing apa syngja bakal dikarepake. Marang wong-wong mau, "Iki apa aku, bisa kita bareng-bareng?" Yen sampeyan var rampung kanthi bener, aku yakin sampeyan bakal entuk ya.

Apa ana masalah potential syng bisa ditemokake dening blogger syngja bakal mbantu supaya luwih apik kanggo merek?

Claudia

Já! Aku bubar menehi sawetara saran menyang blogger anyar syngja berjuang kanggo njaluk merek kanggo nggarap dheweke. Aku ngerteni stream dheweke lan ora ana strategi kanggo media sosial dheweke. Þú hefur tilkynnt það sem þú hefur sent frá sér.

Nalika aku ngomong dheweke, sampeyan kudu nemtokake merek sampeyan. Punika titik wiwitan – tanpa mengkono, sampeyan ora bisa ngeset strategi. Sampeyan kudu sinkron karo merek lan tetep bener. Bloggari iki njupuk pituturku lan banjur duwe wani kanggo nggayuh merek. Dheweke ndharat maneh pandhuane lan nerusake.

Kanggo dadi sukses, sampeyan kudu kabeh unsur sing bakal diikat: merek, aliran, sampeyan. Para pandherek panjenengan kudu nemokake unsur kasebut ing uripmu saben dina. Contone, murid-muridku ngerti apa syngja dikarepake lan syngja urip lan uripku. Iku ora palsu, syng aku syng.

Sembarang kesalahan kudu dicegah?

Claudia:

Akeh bloggari golek "barang." Dheweke pengin njaluk apa-apa utawa menehi ganti rugi. Iki ora dadi tujuan pungkasan sampeyan. Pampasan teka amarga sampeyan nindakake apa syngja sampeyan minat tenan.

Luwih jero nalika sampeyan nindakake iki minangka bisnis. Kapentingan merek bakal teka nalika sampeyan nuduhake apa syngja pancene penting. Banjur sampeyan kudu nemokake cara syngja paling apik kanggo campuran kabeh.

Tombol Takeaways kanggo Nggawe Merek:

  1. Priksa manawa sampeyan nggawe akun dhewe dhisik.
  2. Ngembangake strategi media sosial syngja sejatine karo merek sampeyan dhewe lan jumbuh karo syngja paling sethithik 2 sasi sadurunge mlebu menyang merek.
  3. Pasang kampanye lengkap kanthi pilihan kanggo apa syngja bisa sampeyan lakoni lan apa syngja dikarepake sampeyan bali. Ráðaðu bloggara liyane nalika bisa.
  4. Yen verðlagning utawa takon prodhuk, elinga iki bisa dienggo. Nuwun sewu!
  5. Aja nganti "barang" utawa ganti rugi. Nggarap perkara syng disenengi lan disenengi.

Apa syngja kudu diisi kanggo Kirim styrktaraðila

Minangka Claudia ngandika, sampeyan kudu ngurmati dhewe. Sue Ann Dunlevie sagði SuccessfulBlogging.com nduweni artikel syngja menarik babagan apa syngja dibutuhake kanggo blogging. Sanajan tampilan kaca bisa ndeleng tampilan unik 5.000 saben fyrir Google Analytics, sampayan bisa uga ngisi daya antarane $ 50-100 saben kirim. Yen ora, mangerteni carane njaluk tampilan kaca pisanan 1000. Kajaba iku, saran Claudia nuduhake pentinge media sosial sing kuwat. Sinau carane tuwuh pengikut sampeyan.

Sawise sampeyan duwe setti tarif kanggo blogg sampeyan, sampeyan bisa ngisi daya rada kurang kanggo ngirim ing blog wong liya. Aku ngomong kurang amarga nalika iku blogg sampeyan, sampeyan ngisi daya kanggo karya liyane iklan. Elinga yen kirim syngja disponsori iklan syngja ora tau godhong blogg sampeyan! Mulane iklan ora ngasilake kaya kiriman sing disponsori. Iklan puteran syngja bisa dianyari lan kadaluwarsa, lan minangka biaya syng luwih murah.

Aja Lali fjölmiðlasett

Minangka sampeyan bisa ndeleng, iku penting kanggo duwe kit media kanggo pitching. Desain siji sanalika bisa. Ég segi að þú getir prófað aðferð til að syngja! Sampeyan bisa nggawe ing piranti lunak pangolahan tembung. Sýnishorn af nýjum hlutum í táknmyndinni:

  • Mynd panjenengan (syngdu sampeyan gunakake í blogginu en dadi avatar, syngja kudu konsisten), jeneng blogg lan logo.
  • Hafðu samband, sendu tölvupóst með símanum.
  • Misi bloggið miðar á pamirsa sampeyan. Ngomong apa merek sampeyan.
  • Sembarang prestasi syng gegayutan karo apa sampeyan bakal menehi merek. Iki bisa kiriman vírus, penghargaan, lokakarya, bækur syngja wis ditulis, prestasi influencer, dll.
  • Apa sampeyan bisa nyedhiyani merek, umpamane: staða syngja disponsori, manajemen partai Twitter, wakil konferensi, lan liya-liyane. Priksa manawa prestasimu adhine.
  • Jenenge sampeyan var kerjo karo jaman mbiyen.

Aku bakal ninggal kowe karo crita anyarku. Ef þú vilt að þú ættir að katehatan / kesehatan alami kanggo luwih saka setahun. Sajrone wektu iki, kulawarga wis nggarap hómópata syngja uga dadi pemilik toko. Dheweke seneng menehi hadiah hadiah kanggo hadiah pungkasan mangsa. Sawise iku, kita mulai ngrembug babagan carane aku bisa nulis kanggo dheweke. Kita ngandika minggu iki lan dheweke kepengin nggarap aku kanthi capacitas luwih gedhe kanggo upaya lan konperensi jaringan. Iki bakal dadi proyèk paling gedhe kanggo aku lan saiki kabeh muncul sacara organik.

Supaya sampeyan bisa ngrekam merek sampeyan, ngresiki aliran fjölmiðill, dadi asli, nimbang dhewe lan mulakan kanthi creatif apa sampeyan bisa menehi merek. Sampeyan ora duwe apa-apa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map