Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan babagan Web Hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan je nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan je ušao u beritu utamu, sampeyan je bio njihijani sawetara vizualni model, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa Mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) sing duweni potensi bisa nyimpen blog sing paling apik sing bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Sing siji iku web hosting apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling ora mesthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat odskakuje sampejanski tambah dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan hosting sampeyan.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi multimedija, ngurangi kualitas lan резоus grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, pjevajte paling akeh perusahaan hosting gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa web hosting?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa w a tau kepingin weruh apa pjevaju mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep web hosting uga:

Layanan hosting web minangka jinis layanan hosting Internet pjevaju pojedinačni pojedinačni organi i web stranice pjevaju bisa diakses liwat World Wide Web. Web domaćin pjevaju perusahaan pjevaju nyedhiyani spazi ing server pjevaju dipungini utawa disewakake dening klien, uga nyedhiyakake konektivitas internet, biasane ing pusat data.

Iku pjeva ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan hosting Web nyedhiyakake. Apa sing nggawe siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan pjeva padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan pjeva ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara pjeva ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka pjeva nyedhiyakake akses server alon sing ngganggu transfer podataka. Iku pjeva luwih akeh tinimbang konten pjeva ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server sing alon utawa dibanjiri utawa pjevati kemampuan caching DNS pjeva pod-par.

Perusahaan web hosting paling apik yaiku pjevati menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo pjeva Gampang Kanggo Nganggo (UI)

UI lan panel kontrola kudu cukup intuisi kanggo pangguna supaya bisa nggawe owahan lan nganyari uga nambah domain anyar, gawe jadwal gawe situs, lan nyetel aplikasi kaya WordPress cepet lan gampang.

CONTO:

Nadzorna ploča WebHostFace – poslužitelj s mrežom, ngatur domena, korištenje mreže i mogućnost gledanja. Rincian liyane: Pregledajte WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Web domaćin pjevaju ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan sing banget ora nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

CONTO:

A2Hosting nawakake 20x kaca pjevati lupet na Turbo plan. Rincian liyane: A2Hosting pregled.

3. Pouzdanost

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan hosting sing bakal njamin sampeyan munggah server 99,9%.

Gulung ing unatime dening mung setengah persen (sing 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh stanke saben taun.

Pinten pinten blog panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hosting web.

CONTO:

Pilih kanthi wicaksana – Sviđa mi se komentar o pangguna saran kanggo nggunakake podacima wektu munggah. Događaji i podaci o podacima i podacima XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Juli 2016 .: 99,95%

inmotion uptime 072016

Maret 2016: 99,99%

inmocija - 201603

Veljača 2016.: 99,97%

inmotion hosting feb 2016 produženje rada

Rujna 2015: 99,83%

inmotion sept produženje

Kolovoz 2015: 100%

InMotion Hosting rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

Ožu 2015.: 100%

InMotion Hosting produženje rada

Tra 2014.: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - travanj 2014)

Ožu 2014.: 99,99%

Skor Uptime InMotion hosting (Lair 30 dina, veljača - ožujak 2014)

Prosinac 2013.: 100%

inmotion vps produženje dec-jan

Upotrijebite podatke o podacima o podacima o Pendhaftaranu InMotion Hosting recenziji.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi premium kanggo layanan sing pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan hosting pjevati apik nyedhiyakake strukture reregan lan njlentrehake apa pjevati sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana cijene prayoga pjevati nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan pila prodaja

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa pjeva diwenehake kaya sabar? Apa marmeladu disimpen? Malah luwih, jen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan hosting perusahaan duwe base kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban sing béda karo pitakonan sing padha saka limang reps sing beda?

Perusahaan web hosting pjevati apik diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, pjevati dilatih kanthi seragam sing bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi sing konsistent.

CONTO:

Gambar nuduhake sustav obrolan uživo SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Stvarno stvar?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting sing murah (utawa gratis!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, ing. Tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing or a ngerti apa sing dibutuhake. Oznaka rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan podrum tawar-menawar.

Sawetara perusahaan domaćin anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat chating online (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Da li možete poslužiti poslužitelja kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya hosting web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset teknologi web hosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Crvene zastave s tvrtkama koje pružaju usluge hostinga

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan sing ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Nadogradnje softvera pjevaju Ora Perlu

Perusahaan hosting sing asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi pjevati mbokmenawa ora perlu.

Poslužitelj je preopterećen

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan pjeva gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP-ovi na crnoj listi

Yen perusahaan hosting bisnis karo akeh spameri, satus sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP pjevaju dicekal ing pirang-pirang wilayah.

Ograničena baza podataka MySQL

Sembarang domaćin pjeva nawakake kurang luwih tabel 100 bakala nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan hosting nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan sing gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa pjevaju bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogger anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo hosting sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia hosting web sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investistasi sampeyan (saiki).

Bloger Kanggo pjeva akeh pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1.000 saben dina), wektu kanggo nimbang nadogradnju nadogradnju kanggo keamanan sing luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan sjećanja na blogu paling ndhuwur 80%. Nakon toga, ugostili smo se VPS koji ugošćuje VPS, ali ćemo naći kinerju situs. Tansah munggah karo uptime blog lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Pojedinačna linija

Perusahaan hosting pjevati tepat minangka unsur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh domaćin web proračun nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Pregledajte pregled i potvrdite da ćete vidjeti najnovije komentare na web stranici kao što su: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan sing padha karo layanan web hosting.

Perusahaan je domaćin gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan pjeva ora seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara sing paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map