Kumaha Jieun hiji Dina-Posting Gambar Galeri di WordPress

Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Klik di sini untuk menemukan situs-boga ngabogaan mengatur unik tina tujuan, loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna, dan pilihan gaya styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna compelling.

Di posting, Anda perlu katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang retak!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Anda juga dapat menggunakan hal lain di WordPress kedah bersyukur pikeun, dan plugin Repositori dengan matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, respons ponsel, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis baris tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka plugin> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Pasang tombol.

Saat instalasi dan aktivasina, Anda bisa bermain di galeri dengan menungganginya di FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun berjudul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali, jadi sekarang Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, klik dina Tambah Media dina "Galeri Item".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab dimana Anjeun bisa memilih gambar hiji tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika menambahkan gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a

Kembali ke atas untuk men-download gambar gratis, klik gambar untuk melihat daftar cocok. Mimitian untuk memilih template pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna menentukan kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responsif Gambar Galeri templat nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Di samping séjén, anu Gambar Penampil template mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet dengan setel nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Klik di sini untuk mengatur penjajaran dan mengatur galeri, ukuran gambar leutik, mengarahkan kursor, dipasing grid, plugin lightbox, jeung saterusna.

Di mana saja Anda dapat membeli ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategi alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji di sejen.

Yaitu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Memasukkan galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun menambahkan galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun shortcode pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina shortcode dan otomatis nyalin ka clipboard Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun dan shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri placeholder kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri akan kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimasukkan.

Alternatif lain nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Tiada lagi WordPress, muka halaman atawa posting hayang ngagunakeun teras klik tombol Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Klik galeri a, klik gambar untuk klik tombol Selapkeun Galeri.

Anda hanya dapat melihat galeri Anda di mana Anda dapat membeli, Anda dapat membeli atau membeli tina hiji tab misah. Namun, klik tombol ngamuat mun refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Perluasan mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, tab tab Gambar, gambar untuk gambar kualitas gambar untuk galeri maksimal 100.

Tungtungna, FooGallery, ngarojong sababaraha, ekstensi ringan untuk anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa plugins

Luju nuju teu tertarik dengan plugins pikeun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa plugin, buka WordPress dan redaktur teras klik Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar terpilih, klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis keterangan cocog pikeun setiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah menghubungkan gambar unggal.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif plugin lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populer pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun sebaliknya leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri dan badag IT

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Gratis / $ 69

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery dibaca di pos ieu bedah lungkawing na. Semua bagian dari setel langkung rumit dan Anda tidak dapat melihat gambar lebih lanjut. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responsif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map