Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan, loka WordPress mibanda konfiguracija sajajalan. Jeung salaku napamet WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna dodaci, eusi, jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna uvjerljiv.

Di posting, urang gé butuh katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang pukotine!

Metoda br. 1: Ngagunakeun FooGallery

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobilni odgovor, sarta rétina-siap galerijski tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka dodaci> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Instaliraj tombol.

Saatos instalasi tur aktivasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galerije munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kanale Anjeun, kliknite dina Tambah Media dina "Predmet Galeri".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab gdje Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan a.s.

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih predložak pikeun galerija Anjeun.

citakan dasarna diktira kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responzivno Gambar Galerijska šablona nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Možete pronaći sve predloške za Gambar Viewer mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigacija:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu usklađivanje nu galerije uran, ukuran gambar leutik, lebdenje, padajuća rešetka, lightbox dodatak, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji strategiju alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji na sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galerije gambar kana tulisan.

Umetanje galerijskog kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galerija gambar kana eusi anjeun: putem kratkog koda tur ngaliwatan pos redakture WordPress.

Manggihkeun kratki kôd pikeun galerija nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina kratki kod ka otomatis nyalin ka međuspremnik Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anđeun kedah tingali hiji galerija placeholder kosong jeung kratki kod ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – placeholder teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternativa séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Možete koristiti WordPress, prijavite se ako napišete ovu poruku i kliknete na gumb Tambah FooGalleries di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "Milih Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Namerne galerije možete kliknuti na gumb s lijevim gumbom i kliknuti na gumb Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu Hal, nick klik tombol ngamuat mun refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Proširivost mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona, dina tabla Gambar, možete vidjeti najnovije slike s maksimalnim brojem 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstenzivi lightweight béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko extensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda br. 2: Nyieun galeri Tanpa dodaci

Učitajte ovu stranicu dodatak make dodataka pikaun sagalana, mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Upotrijebite dodatke za galeriju tanpa dodataka, a WordPress je urednik i klikni na Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieun Galeri" Pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Kliknite ovdje da biste vidjeli više slika, kliknite Jieun tombol galerije bilo gdje.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah povezuje unggal gambar.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda br. 3: Lianna alternativnog dodatka

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeriju pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, di dieu aya sababaraha alternativa séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

Loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Besplatno / 69 dolara

Dina watesan pamasangan aktip, NextGEN Galeriya nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Eta ogé ngabogaan bagian setélan langkung elaborirati nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur respoif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me