Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan ilmainen web-hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan viihde kabeh kanthi bener: Sampeyan viihtyisä kaatah, sampeyan wis nyyhiyani sawetara visuaalinen gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) laulaa duweni potensi bisa nyimpen blogi laula paling apik laula bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Laula siji iku web hosting -sovellus.

Mikir tyttöystävä cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala sanoo Facebook matkapuhelimen liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling or mesthine. Jeni ora, sampeyan bakal tyttö kaca. Tingkat pomppiva sampeyan tambah hd. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa Sing Ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan isännöi sampeyania.

Manawa, ana cara laulaa bisa mbantu situs sampeyan kanthi -pettissä. Sampeyan bisa julkikake on multimedia, ngurangi kualitas lan resoluutiot, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, laula palke akeh perusahaan isännöi gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku panseeni perlu?

Apa Web-hosting?

Jeni sampeyan lagi miwiti matkustaa viisaasti kepingin weruh apa laulaa kirjaa julkaistaan ​​Internetissä, Wikipedia nerangake konsep web hosting:

Layanan hosting web minangka jinis layanan hosting Internet sing ladata itsellesi organisaation uusi verkkosivusto laulaa bisa diakses liwat World Wide Web. Web-isäntä laulaa perusahaan laulaa nyedhiyani-palvelinlaulaja laulaa tuntemattomia matkustajia käyttämään asiakkaita, käyttämään uutta internet-palvelua, puolueettomia tietoja.

Iku laulaa ringkih, dhasar gambaran konsep. Kuuntele sinut sisään kabeh perusahaan isännöi Web nyedhiyakake. Apa laulaako sanomat sanat liyane, sanadyan? Jeni kabeh mau nyedhiyakake seyanan sing padha, kenapa ora mung milih lan lali tyttö?

Iki minangka pitakonan laulaa Ditampa Wikipediaa.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara Sing orra apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka Sing nyedhiyakake lisälaite palvelin alon laulaa siirtotietoja. Iku laulaa luwih akeh tinimbang konten laulaa ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa palvelin laulaa alon utawa dibanjiri utawa laulaa kemampuan välimuisti DNS laula sub-par.

Perusahaan web hosting paling apik yaiku Sing menehi perhatian marang rincian Sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo laulaa Gampang Kanggo Nganggo (UI)

Käyttöliittymäpaneelin ohjauspaneelin valvojien intuitiivinen kanggopangguna yksinkertaistettu luominen uuden verkkotunnuksen mukaan, verkkotunnuksen Anyar, Gawe Jadwal Gawe Situs, Uusi sovellus Kaya WordPress Cepet Lan Gampang.

Conto:

Hallintapaneeli WebHostFace – palvelin palvelimeen, verkkotunnuksen verkkotunnus, mikäli sinulla on kakku. Rincian liyane: Tarkista WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Web-isäntä laulaa ndadekake njamin situs kanthi sepetti nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo laula konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan laulaa banget ora nyenengake babes carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Conto:

A2Hosting nawakake 20x kaca sing luwih cepet in Turbo Plan. Rincian liyane: A2Hosting arvostelu.

3. Luotettavuus

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan hosting sing bakal njamin sampeyan munggah palvelin 99,9%.

Hyödyntämällä käyttöaikaa setengah persen (laulaa 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh seisokkeja saben taun.

Pinten pinten blogi panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hosting-verkko.

Conto:

Pilih kanthi wicaksana – Ilmoita kommentti pangguna saran kanggo nggunakake data wektu munggah. Tietosuojakäyttäjän tiedot ennen julkaisua XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Napsauta kanggo nggedhekake gambar.

Heinäkuu 2016: 99,95%

inmotion käyttöaika 072016

Maret 2016: 99,99%

inmotion - 201603

Helmikuu 2016: 99,97%

inmotion hosting helmikuu 2016 käyttöaika

Sepuluh 2015: 99,83%

inmotion sept käyttöaika

Elokuu 2015: 100%

InMotion Hosting rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 Sing kepungkur.

Maaliskuu 2015: 100%

InMotion-hosting-käyttöaika

Huhtikuu 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30. päivä, Maret - huhtikuu 2014)

Maaliskuu 2014: 99,99%

Skor Uptime InMotion -majoitus (Lair 30. tammikuuta, helmikuu - Maret 2014)

Joulukuu 2013: 100%

inmotion vps käyttöaika joulukuun lopussa

Tempokake luwih akeh data lan tiedot Pendhaftaran InMotion Hosting -katsaus.

4. Pilihan Hinta lan Pembayaran

Ana akeh situs aikana laula ngisi premium kanggo layanan laulaa pangguna ora bakal nggunake. Perusahaan isännöi laulaa apik nyedhiyakake struktur reregan lan njlentrehake apa sing sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana hinnoittelu prayoga laulaa nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan sawise Sale

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa laulaa diwenehake kaya sabar? Apa hillo laulaa disimpen? Malah luwih, jen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan isännöi perusahaan duwe perusteella kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa repps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban laulaa beda karo pitakonan laula Padha sanoo limang reps laulaa beda?

Perusahaan web hosting laulaa apw diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, laulaa dilatih kanthi seragam Sing bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi laula konsistenttia.

Conto:

Pelikokoelma järjestelmä obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining syste obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (Liyane info kene).

Apa todella asia?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku alkaa tehdä akeh kasus, maaseudun isäntä luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting sing murah (matkustaminen ilmaiseksi!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, tangaanilyanaani, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon aikana ana sawetara tariff paling dhuwur amarga padha ngobrol in pelanggan sing orra ngerti apa sing sing dibutuhake. Tunniste rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan kellarissa tawar-menawar.

Sawetara perusahaan isännöi anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat chattaillen verkossa (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Padha tai nganyari-palvelin kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni jeni paniedhiya isännöinti web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakarialainen lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gangang kanggo ngakses dhukungan. Riset teknologi web hosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo pussy.

Punaiset liput budjettiyhtiöiden kanssa

Punika sawetara bab kanggo katon aikana nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara jopa ora kudu nggawe pilihan laulaa ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Päivitykset Ohjelmisto laulaa Ora Perlu

Perusahaan isännöi laulaa noranake lunak palkkio sanoo mitra afiliasi laulaa mbokmenawa nyt.

Palvelin on ylikuormitettu

Jeni sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan laulaa gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan laulaa diundhuh.

Mustalle listalle IP

Jeni perusahaan isännöi bisnis karo akeh roskapostittajia, läsnä sampeyan bisa nandhang sangsara in sawetara IP laulaa viisautta dicekal ing blondi-blondi wilayah.

Rajoitettu lisävaruste MySQL-tietokanta

Sembarang host laulaa nawakake kurang luwih taulukko 100 bakal nyebabake sampeyan ylenmääräinen mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan isännöi nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif Sing orra sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan laulaa gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa laula bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane milf tuan rumah tengen?"

Kanggo-bloggaaja anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo isännöi sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Jeni sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting laulaa kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi hd.
  • Penyedia isännöi verkkoa sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko Sing akeh banget investoida sampeyan (saiki).

Kanggo-bloggaaja laulaa akeh pengalamane –

Sanalika blogi sampeyan nglumpukake jumlah välittäjä laulaa sokeria (perkiraan kasar – kunjungan unik 1000 kpl), päivitämme päivityksen päivitys kanggo keamanan laulaa luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, älykkäät päivitykset blogin muokkaamiseen 80%. Jeni, me kutsumme isännäisen VPS-palvelun isännäksi kotona. Tansah munggah karo uptime-blogi, joka sisältää pikkupelin, upea aika-robotti, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Ing ngisor Line

Perusahaan isännöi laulaa teini-ikäistä harhauttavaa kanggo-lisäohjelmaa blogi sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh isäntä webbudjetti nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Wiwit arvostelu kasebut, aku pankin bakteri dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatiivinen ora tansah perwakilan laulaa padha karo seyanan web hosting.

Perusahaan isännöi gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan laulaa nyt. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa tiukasti kabeh wong." Wong cenderung nyelehake in perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar Sing Mung Ora Bisa Ketemu, supaya njupuk arvostelu negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara laulaa palikuttaen apikänggo ndelok endi masalah nyata, jeni ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map