Blogging pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

وبلاگ Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian anjeun nyalira؟ Atanapi، naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "آنا" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

Dina pituduh وبلاگ نویسی یعنی ، anjeun bakal diajar:

    وبلاگ نویا pituduh یعنی؟ ساکدیک پرکاویس دیری کورینگ

    Kure diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008، sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku communitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. تیتانیم saprak ETA، WHSR parantos janten janten صلاح sahiji انیم آنو kasohor pikeun nasihat میزبانی وب، sareng kuring parantos narik کانا sababaraha merek آنو حصار کشی kuat دینا وبلاگ نویسی kontemporer – sadaya آنو parantos nyayogikeun inputna کانا buku sareng انیم IEU، nyieun اتا سومبر دایا kanggo آنو آیا pikeun saha waé an nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu، kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang، gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah وبلاگ نویسی anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring sorang ananunananaa.

    Halaman profil pangarang problogger kuresMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    وبلاگ Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian di 2020.

    وبلاگ نویسی نرم افزار anu paling populér ، WordPress.org ، رایگان. افزونه های Tare WordPress sareng رایگان و حرفه ای رایگان. آموزش Sareng aya sacara harfiah jutaan gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). وبلاگ Hijina biaya aub dina ngamimitian nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti، éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna؛ tapi umumna diomongkeun، وبلاگ نویسی tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan رایانه nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun وبلاگ kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. میزبان Pilih wéb sareng nami domain anu saé
    2. دامنه Nunjukkeun DNS anjeun ka میزبان wéb anjeun
    3. میزبان کنفرانس Pasang WordPress wéb anyar anjeun (نصب کننده gampang pisan nganggo otomatis).
    4. ورود به سایت WordPress anjeun sareng nyebarkeun postingan anu munggaran anjeun.
    5. سارنگ … éta sadaya.

    هورونگ گامپانگ؟ شرط آنجون!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. میزبان Pilih wéb sareng nami domain anu saé

    وبلاگ Pikeun ngamimitian anu di-hostkeun، anjeun mimitina peryogi نام دامنه sareng akun web wéb.

    Domain anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali؛ tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domain anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    میزبانی wéb، di sisi anu sanés، mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap، blog téma، gambar، pidéo، sareng sateuacana.

    نام دامنه – Dimana ngadaptar?

    دامنه آندون تایسا میلیه سارنگ ngadaptar ngaran anjeun liwat pendaptaran. GoDaddy، NameCheap، Hover، sarta Domain.com aya sababaraha ثبت نام کنندگان anu pang populerna di pasar.

    Catet yen penting pikeun misahkeun domain pendaptaran tina host wéb anjeun. Ngan kusabab host wéb anjeun nawiskeun domain gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting میزبان ngatur pendaptaran domain anjeun. Pribadi ، Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran دامنه کینگ؛ دامنه ثبت کنندگان tapi ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu، kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    میزبانی وب – وبلاگ Dimana Hostkeun anjeun?

    میزبانی وب وب سایت Sedengkeun pikeun، میزبان میزبان nyokot wéb pangsaéna jeung indéks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian، kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng میزبان wéb anu dibagi.

    میزبان دینا anu dibagikeun – Sanaos sumber sumber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS ، awan sareng sajabana) ، anjeun kedah kirang anggaran (sering <5 دلار در ماه / ثبت نام) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. میزبان Nalika milih wéb pikeun وبلاگ anjeun ، یعنی mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. قابلیت اطمینان – وبلاگ anjeun kedah stabil sareng sayogi آنلاین 24 7.
    2. کگانکانگان – Anjeun peryogi host anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng رتبه رده نظامی.
    3. بته – میزبان سارنگ <5 دلار در ماه / ماه mangrupikeun ngamimitian anu saé، anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. کامار توموووه – میزبان Anjeun kedah perbaikan (fitur tambahan، langkung seueur tanaga server، sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. سوکونگان – Internét kantos-robih، éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    وبلاگ میزبانی وب Disarankeun pikeun Newbies

    1. میزبانی InMotion

    وبلاگ ngamimitian nganggo میزبانی InMotionوبلاگ میزبان dua di InMotion Hosting pikeun 3.99 دلار در ماه.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    میزبان mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar، kususna dina waktos pendaptaran bulan. میزبان Sanaos janten perusahaan anggaran، Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    وبلاگ ngamimitian nganggo SiteGroundSiteGround bayaran 3.95 $ / وبلاگ hike pahun ngahalangan hiji.

    نکته طرفدار: Ngan kusabab host wéb anu populer، sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. دامنه جلور DNS ka میزبان wéb anjeun

    در این بخش ، دامنه مورد نیاز برای سرویس دامنه DNS و دامنه نامی (دامنه مورد استفاده در زمینه دامنه مورد نظر شماره 1) سرور pikeun nunjuk ka wéb anjeun (InMotion Hosting، Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup ka alamat IP tina server na. Janten، nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    سرورهای نام دامنه NunjukkeunConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hoster nameservers di GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy or Namecheap.

    3. میزبان کنگره Pasang WordPress wéb anjeun

    وبلاگ نویسی پیکام ngamimitian وردپرس nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang system kana host wéb anjeun. کتابچه راهنمای کاربر Ieu tiasa dilakukeun sacara، atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    وردپرس دستی Pamasangan

    دینا نگاه gancang ، یعنی mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC محلی Anjeun.
    2. پایگاه داده Nyieun وردپرس dina server wéb anjeun، sakumaha ogé salaku pamaké MySQL anu boga sagala statusna pikeun ngakses jeung اصلاح و همینطور.
    3. پرونده ngaganti ngaran wp-config-sample.php ka ka wp-config.php.
    4. بوکا wp-config.php dina pangropéa téksu (دفترچه یادداشت) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. فایل Tempat anu WordPress dina lokasi nu dipikahoyong dina server wéb anjeun.
    6. برنامه های WordPress را نصب کنید که wp-admin / install.php را نصب کنید. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar، anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php؛ lamun dipasang WordPress dina subdirectory sorangan disebut blog، contona، Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    وردپرس Instalasi Hiji Klik

    راهنمای وبلاگ نویس Kaseueuran ayeuna henteu masang WordPress ku sacara.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo)، prosés installasi langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik bazajan.

    Pikeun rujukan anjeun، gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress، kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – سیستم وردپرس anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    otomatis Hostinger WordPress نصب کنیدConto: Anjeun tiasa pasang WordPress kana میزبان wéb anjeun ngan ukur sababaraha klik anu nganggo نصب خودکار میزبان (neng Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun tuu nganggo ieu host anu ku kurit nunjukkeun di Dieu.

    Naha WordPress?

    وبلاگ وبلاگ nyaéta بستر های نرم افزاری وبلاگ nangta را با استفاده از Pribadi تازه وارد کنید. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku، langkung ti 95٪ blog di Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. جهانی ، aya ampir 27 وبلاگ milyar dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng ورود

    وردپرس ، با استفاده از پارامترهای dipasang dina sistem وردپرس ، آدرس اینترنتی آدرس اینترنتی پیکربندی اینترنتی را برای ورود به سایت وردپرس مشاهده کنید. Dina kalolobaan kasus، URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    URL اینترنتی Pindah ka یعنی sareng ورود به سیستم nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun؛ sareng ti dinya، anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – یعنی mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarوبلاگ Nyiptakeun anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    وردپرس Versi وردپرس را نادیده گرفته است و به این معنی است که باید در نسخه های 5.3.2 – ساکارا استاندارد و اجاق های مختلف وردپرس Gutenberg salaku redaktur tec. وردپرس بستر های نرم افزاری Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun اخطار لاتار sareng sanésna deui butuh برنامه نویسی. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar، arahkeun bazajan ka sidebar kénca، klik ‘taeun’> “Tambahkeun Anyar” jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo)، klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    هلا! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: وردپرس Diréktori Téma

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress رایگان. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress، ku sabab éta، pendapat kuring، یعنی mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma، یعنی kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan، استودیو Pencét، صنعتگر sarta Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur امروز aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna، kayaning realtors atanapi sakola؛ Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    تما الگان

    تم وردپرس dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 premium WordPress، klik di dieu pikeun nempo demo demo tema sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. هارگا: 129.95 $ / tema atawa 499.95 $ / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos وردپرس را ببینید ، mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Éta populér pikeun anak Genesis kerangka، Kerangka WordPress minimis jeung SEO-Friendly pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. تم Genesis kerangka kalawan anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59.99 $. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis ، ngarugikeun 99 دلار با ارزش. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh tema، anjeun tiasa mayar 499 $.

    صنعتگر Tema

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma صنعتگر.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    افزونه pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    حافظه نهان افزونه W3 در کل WordPress

    وبلاگ Nalika ngeunaan optimasi kinerja ، W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populer.

    افزونه های Dua prestasi anu sanés anuun ogé kedah terang awan flare، sarta WP Super Cache. افزونه Cloud Flare mangrupikeun free anu disayogikeun CDN، Cloud Flare؛ sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic، perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    افزونه cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén، ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    وبلاگ Upami anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW بهینه ساز تصویر. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun پرونده gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar، anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    پلاگین pikeun blok گوتنبرگ

    بلوک سفارشی گوتنبرگ

    Pangropéa Kalayan perkenalan Gutenberg dina WordPress 5.0 ، برای وبلاگ نویس ayeuna tiasa nyiptakeun konten nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara Standar ، WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap، gambar، tombol panggero-aksi ، کد کوتاه ، کد کوتاه ، sareng anu sanésna. افزونه های Ku nambihan Gutenberg Blok، anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos Conto – FAQ، akurasi، profil pangarang، carousel، klik-to-tweets، blok GIF، sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Stackable، Blok pamungkas، sarta CoBlocks a plugin plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    باب 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kundungan

    Ieu biasana kumaha newbie وبلاگ ngamimitian: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén، hobi dinten Salasa، pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo، sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna ، jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun ، وبلاگ ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana؛ Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem، pangémutan resep، atanapi kritik buku. تبلیغ کننده ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. وبلاگ Pikeun ngawangun anu suksés، anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih وبلاگ نویسی زیست محیطی anu leres?

    Pikeun milari وبلاگ نویسی زیست محیطی anu leres ، یعنی mangrupikeun point anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. kusutuhan eusian

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan، mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun؟ Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa؟ Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: بلاگ جینا ، آغوش sampurna ، Museurkeun di nulungan مادران بچه های kalawan kaperluan.

    2. Hiji hal anuun gumbira

    Inge yén anjeun nulis bakal، maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun، lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui ، Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi همیشه سبز)

    Bari kontrrovérsi nyaeta hébat، teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona، upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya، lamun nu ragrag خدمات tina busana nu bakal اجازه tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum، kayaning "motong ujung tren média sosial" آتوا "aktip gambar éta batu". Cara anu، upami fad ragrag محدود تینا مد، وبلاگ anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    وبلاگ anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. وبلاگ یوامی مجله nuju pikeun ngadukung bisnis anu tos aya، naha blog ngalebetkeun klien anyar؟ وبلاگ Upami anjeun nuju آنگgal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan Subekna، aya cara pikeun monetisasi blog individualu anjeun?

    kying make SpyFu، alat iklan پرداخت در هر کلکسیون، pikeun estasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords، kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - Appearels olahragaConto شماره 1: Ieu stats iklan pikeun produsén پوشاک olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti 100،000 $ bulan dina AdWords nurutkeun Spyfu.اکولوژیک شماره 3 - IT panyadia solusi - یک پاسار جهانی ، در حال حاضر با نام های مختلف در سایت شما می توانید با استفاده از Mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan یعنی tawaran در 3،846 konci در Google na 60،000 دلار برای هر سبد خرج می کند.Conto No. 2: Ieu stats ads pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological یعنی. parusahaan ieu، hususna، dibeuli Iklan در konci 3،846 در Google na 60،000 دلار برای هر بشکه هزینه کرد.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. وبلاگ Ngembangkeun Paca Ku

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1000 pageview anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan، sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima Strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial، feed berita، email، sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. آواز ، آنجون ماسه تیازا لر تاامی آنجون terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina اکولوژی anjeun ، jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu، anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab عمومی مردمی patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • کلید واژه Anggo alat panalungtikan pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina اکولوژی Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" بازی geus euweuh nami.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun ، langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun، daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir، odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten نظامی suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    توییتر Bantuan dina pesta. نظرات kana kiriman anggota anu sanés. Buletinun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur محدود sareng pos tamu atanapi ku Maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana ، شرکت های همکار Tumbu maranéhanana، ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun استخدام وبلاگ نویسان ، وبلاگ نویس یعنی باکال apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. وبلاگ Pastikeun anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé، sababaraha alinea، henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kure Jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur، blog blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna، pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • وبلاگ Optikkeun anjeun nganggo سربرگ ، زیر هدر ، نقطه گلوله ، نامزد آتناپی wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • وبلاگ Megatkeun eusi anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • فونت هداکارگون nganggo mewah. فونت Kelet nganggo anu aman ku wéb sapertos Arial، Georgia، Times، jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. وبلاگ Ngomentaran

    Mimiti، anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas، paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). در حال حاضر ، وبلاگ komentar mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    وبلاگ Aya dua aturan emas pikeun:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan discusi، ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. لنگنا ، هنتو ژانتن کوماها anu ngagoda éta؛ éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas، panginten)، upami anjeun tinggalkeun tautan، ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna، numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng discusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. سکوی سؤال&آ

    سکوی سارنگ Forum Q&mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu، henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sab) آنجون پریوگی pangbaca خوراک anu saé، sapertos Feedly، kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku Conto، upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess، anjeun tiasa nyerat آموزش sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka، dina bagian Q&یک سایت ، ngabales naraséhat kalayan téplplat، ngahubungkeun aranjeunna ka blog blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya، batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesan platform Q&آنو دیانگو ، ناریانکون

    • Quora ، Klout ، sareng Yahoo! Jawaban – یعنی mangrupikeun tilu platform Q&A umum anu pangsaéna
    • برنامه StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku.
    • مشاور Tripad – وبلاگ نویسان Kanggo

    Diajar deui: وبلاگ Milarian seueur cara pikeun کسب درآمد وبلاگ anjeun sareng maca کوین Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo 60،000 $.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online، masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu، Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. خداحافظ ، سارا کورینگ hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan وبلاگ نویسی Anjeun.

    لاله

    • Saatos termin nu – بررسی گرامر sareng به سبک پیشروی.
    • Grammarly – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • همینگوی برنامه – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat an peryogi perkenalan.

    گامبر نگیتیت

    • Fotor – itdit sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial، poster، Uleman، jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – پرونده Ngurangan ukuran .jpeg.
    • PNG leutik – پرونده Ngurangan ukuran .png.
    • اسکیچ – نیانداک کاتار گمار.
    • عکس Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • پیک کا بانان – Alat nyiptakeun infographic bazajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – ژنراتور Favicon Pangalusna.

    عکس & گامبر بورسا گراتیس

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350،000 gambar kanggo panggunaan komerez.
    • بورسا سحام – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR رایگان ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    روژوکان & پانالیتی

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • کتاب جهانی واقعیت – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas، laporan، sareng studi kasus dina téknologi.
    • بازاریابی شرپا – Laporan pamasaran gratis.
    • میخانه تجارت – Majalah gratis، kertas bodas، sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    رسانه Sosial ، Pamasaran & سئو

    • مدیر وب سایت بینگ Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • مدیر وب سایت گوگل – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • مجلل SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profil link situs (CF / TF) gancang.
    • خلیج خلیج – بازاریابی همه در یک ، فروش & پلت فرم سرویس خدمات
    • صفحه جستجوگر ساروپا – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • صدای جیر جیر دك – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • تابلوی برچسب – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – بستر nyebarkeun eusi dina sababaraha média sosial gampang.

    وب آنالیتیک & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik wéb رایگان.
    • Matomo – Google Analytics dikurangan Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – وبلاگ Bandingkeun WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • خیابان prosés – اثبات sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tes Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • تست کلوراهان – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    وبلاگ نویسی Patarosan sering ditanyakeun

    1. وبلاگ Sabaraha kanggo ngamimitian?

    وبلاگ Biaya perkiraan pikeun ngamimitian anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun 100 $ sataun (kirang ti 10 $ sasih). وبلاگ Biaya یعنی dumasar kana anu nyalira (nganggo WordPress). Peréduksi tina biaya anu bakal: 15 $ taunan pikeun nami domain .com sareng ngeunaan 60 دلار هزینه کانگگو taunan wéb.

    2. وبلاگ نویس بلاگ کوماها?

    pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog، kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan، anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa artaries mil: ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – پاپان دامل
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Harata ngamimitian blog blog?

    وب سایت بستر های نرم افزاری dimya anjeun tiasa وبلاگ ngamimitian bébas ayeuna ، یعنی kalebet WordPress.com ، وبلاگ Tumblr atanapi Blogger. وبلاگ Pikeun nyieun رایگان ، سادایا آنو آنجون کده lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4- وبلاگ سکوی Naon nyekel éta رایگان?

    Tea aya anu datang haratis di dunya urang. وبلاگ نویسی پلت فرم sareng Aya sababaraha karugian sareng رایگان:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku platform unggal anu anjeun kedah perhatikeun
    – وبلاگ دامنه Ngaran anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" آتاناپی "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas، plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog blog anjeun
    – Biasana، platform bébas ngabatesan kasempetan pikeun کسب درآمد وبلاگ anjeun

    وبلاگ Kying wyar nyarankeun anjeun ngamimitian anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). وبلاگ Salian ti ngatasi watesan رایگان ، وبلاگ poténsi kamekaran anjeun henteu terbatas.

    وب سایت بستر های نرم افزاری dimya anjeun tiasa وبلاگ ngamimitian bébas ayeuna ، یعنی kalebet WordPress.com ، وبلاگ Tumblr atanapi Blogger. وبلاگ Pikeun nyieun رایگان ، سادایا آنو آنجون کده lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    hasi Tapi ، یعنی mangrupikeun:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku platform unggal anu anjeun kedah laksanakeun
    • وبلاگ دامنه Ngaran anjeun katingalina janten subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" آتاناپی "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas، plugins sareng pilihan téma anuunjeje tiasa dilakukeun pikeun وبلاگ anjeun
    • Biasana، platform bébas ngawatesan kasempetan pikeun کسب درآمد وبلاگ anjeun

    Layar direbut tina Advertising WordPress Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map