25 Nggantheng Web Aman Fonts Kanggo Sito web Sampeyan

Apa sampeyan minangka pemilik toko eCommerce utawa blogger canta dadi budidaya, siji-sijine prekara canta umum karo kabeh situs web yaiku nggunakake teks kanggo konten. Mikir sawetara teks canta ditampilake (utawa desain typographic) ora pati penting nalika nggawe estetika situs sampeyan kabeh lan njamin kesuksesane.


Mangkene bab kasebut, sampeyan bisa uga duwe template WordPress canta apik banget utawa nyelehake gambar sing apik banget ing situs web sampeyan DENGAN yen sampeyan nggunakake font dhasar sing ora narik kawigaten (utawa luwih ala Comic Sans!) lan ngrasa. ora professionale.

Kajaba iku, sampeyan wis ora ana ing konteks tip web web canta apik banget canta kasedhiya online.

Mesthi, yen sampeyan pengin nggawe manawa font sing sampeyan pilih bakal andal ing komputer liyane, sampeyan kudu milih "carattere sicuro per il web".

Nganggo font safe web 25 canta ora, sampeyan mesthi bakal duwe tipografi web canta apik banget kanggo situs web canta bisa digunakake kabeh, ing pungkasan artikel iki!

Apa web aman font?

I caratteri Web aman cantano i caratteri cantano biasane diinstal kanggo paling piranti – komputer, telpon seluler, TV pinter, lan tablet.

Apa fonts aman web penting?

Ing donya becik, sampeyan kudu nduweni kemampuan kanggo milih font sing pengin kanggo situs web sampeyan. Ing kasunyatan, ana larangan kanggo jinis font sing bisa digunakake.

Paling komputer lan browser web teka karo imposta i caratteri cantare con il nome di un prodotto, Nanging desain sing bisa (lan biasane) beda. Ora ana set font standar sing dienggo bareng karo kabeh manufaktur beda.

Yen font canta sampeyan gunakake ora diinstal ing komputer pangguna, banjur situs web sampeyan mung bakal bali menyang font generik, canta kadhangkala bisa uga ora bisa diwaca.

Ing liyane kanggo supaya, il Web è stato creato Fon inti kanggo Web sing Microsoft dirilis ing 1996 minangka standar kanggo pirang-pirang situs font web. Anggur font iki pungkasane dadi "font web aman", amarga ora ono komputer, font bakal kanthi aman katon ing situs web sampeyan.

Apa Aku Gunakake Font Web Aman Kanggo Websiteku?

Jawaban singkat: Pancen.

Yen sampeyan pengin nyimpen desain lan merek visual saka situs web sampeyan konsisten, banjur nggunakake font aman web njamin situs web sampeyan katon persis kaya sing wis dituju.

Ing kasunyatan, meh kabeh situs web saiki nggunakake sawetara wangun web aman font. Desainer web bakal tansah nyaranake milih font sing aman web supaya ora duwe font generik, kayata Times New Roman, katon nalika pangguna ngunjungi situs web sampeyan yen ora nganggo font khusus utawa khusus.

Carane Aku Nambah Iku Web Aman Fonts?

Ana sawetara cara canta bisa digunakake kanggo nambah fonts iki menyang kaca web, strangolando yen sampeyan ora e un altro programma utawa duwe pengalaman teknis canta sethithik, sampeyan bisa kanthi gampang nyalin kode CSS mentah lan paste langsung menyang gaya dheun kanggo.

Yen sampeyan isih ora yakin, mula tututi sawetara langkah sing gampang iki:

  1. Muat file header.php
  2. Nyalin kode sumber / kode standar
  3. Tempel kode ing sisih ndhuwur header di file.
  4. Ngunggah gaya.css panjenengan, sijine kode font kanggo ngowahi teks font sing dipilih.

Ing pungkasan, sampeyan kudu duwe stylesheet sing katon kaya iki:

25 Cantik Web Aman Font Kanggo Sito web Sampeyan

1. Arial

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

3. Helvetica

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

5. Trabucco MS

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

7. Palatino

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

9. Georgia

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

11. Kurir Anyar

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

13. Verdana

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

15. Gill Sans

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

17. Candara

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

19. Didot

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

21. Rockwell

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

23. Franklin Gothic

Pranala / Sumber: Stack di font Fonts.com / CSS

25. Calisto MT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map